Mennyiből tudom letenni a jogsit és mennyi idő alatt? 16/L
Figyelt kérdés
Ugye nyáron megyek dolgozni hogy letegyem a jogsit akkor már 17 leszek. Mivel gimibe járok ezért érdekel hogy mennyi idő kb és lehet e suli mellett? És a legfontosabb hogy kellesz szülői támogatás vagy kijön a 2 és fél havi fizumból, amit most csak sejteni tudok hogy mennyi lesz nyáron.2017. márc. 26. 19:37
1/6 anonim válasza:
Kb 200 ezerrel nyugodtan lehet számolni, de ebben már minden benne van.
Sajnos viszont el kell szomorítsalak, nyár végére tuti nem lesz kezedben a jogsid, ha júniusban kezdesz.
A KRESZ kb 3-4 hét (vizsgával együtt), majd utána mire kocsit kapsz stb, az is 1-2(3) hét. Utána meg kb heti 2-4 órát fogsz vezetni amiből ugye min. 29 kell, de ez kb 100ból 1 embernek elég a sikeres forgalmihoz.
Aztán a vizsgán esetleges bukás is +1 hónappal kitolja a megszerzést.
Viszont, ha most elkezded a KRESZT, akkor esetleg meglehet még nyár végére a jogsid.
2/6 anonim válasza:
Suli mellett lehet, de készülj fel, hogy vagy esti, vagy még suli előtti órákat jelent ez így.Mondjuk ha a suli környékén kocsikáztok, általában megengedik, hogy elvidd magadat iskolába.
3/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőekhez, 4-5 hónap azért kell mire mindennel megvagy... meg nyilván ez akkor ha minden vizsgán először átmész.
4/6 anonim válasza:
Azt még hozzátenném az előttem szólókhoz, hogy pont nyáron jelentkezik az összes középsulis, tehát az se biztos, hogy rögtön el tudod kezdeni a sulit.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy nyáron jelentkezem, akkor csak tanulok, dolgozok rá minél többet (szerintem munka mellett bevállalok mást is pl gyümölcsszedés) és majd ősszel jelentkezek
2017. márc. 27. 18:13
6/6 Rókaa9 válasza:
Én január 26.-án kezdtem a kresz tanfolyamot, február 27.én sikeres kresz vizsgát tettem, majd most március 27.én voltam eü. vizsgán, eü tanfolyamra 2 hétig jártam, a vezetést pedig április 3.án kezdem. Nekem 160 ezer így eddig ( kresz es eü bukás nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!