Egyetemistaként mennyiből éltek meg havonta?
Figyelt kérdés
Egy csaj a szakomról ma elkezdi hogy mennyire durva, de neki nem elég havi 50ezer ruhára:D
Ti is így vagytok? Mert én 50ből élek kb ,nemhogy ruhára....de lehet csak én vagyok eltévedve...
20L
2017. febr. 22. 16:55
1/6 anonim válasza:
Havi 45 ezer, úgy hogy ebben benne van az albérlet és a hazautazásom is egész hónapra és minden héten hazamegyek.
Oké, ruhákat nem veszek, és csak szökőévente rendelek egy pizzát vagy veszek egy üdítőt egy buliban, de nekem jelenleg ennyi elég.
2/6 anonim válasza:
Úgy 60 körül, beleszámítva a hazautazást és a koliköltséget is.
3/6 anonim válasza:
50-60 között, ebben benne van az utazás, az albi díja rezsivel, és átlagosan heti 1 buli, vagy valami egyéb társasági program (mozi, színház, ilyenek). Igaz, én ruhára nem sokat költök, max 1-1 darabot veszek havonta, azt is csak, ha nagyon kell, vagy nagyon jó áron találom meg. 19L
4/6 anonim válasza:
kedves utolsó! Megkérdezhetem, hogy mennyi a havi lakbér rezsivel együtt?
5/6 anonim válasza:
Fix 35.000,- (igaz, nem Pesten vagyok, és csak egy szobát bérelek, nem egy egész lakást)
6/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy melyik városban? Akkor ezek szerint havi 20-25ből meg tudod oldani a kaját és mellé mindent ami szükséges? Ha kérhetek adj légy szíves tanácsokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!