Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek közép érettségi 2018...

Matek közép érettségi 2018 mennyire volt nehéz?

Figyelt kérdés

2018. máj. 8. 13:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
28%
Idezem: En elrontottam igy 93% lett" Komolxan tenyleg? De okos vagy a nasanal nem vettek fel? en orulok ha megvan a 25% ember nemhogy 93% mi vagy te egy robot? Ennyird jo vagy matekbol nasanal felvetelizz.....Masok meg orulnek a 2 esnek nemhogy 93% ember....Mimdenki mas pl ez egy pelda de te mondjuk matekbol lehetsz 93% de az eletben hany % lennel kivancsi lennek :) azaz higy boldogulsz egyedul az eletben.....csalad szerelem baratok stb...a tobbi hab a tortan teso
2018. jún. 24. 01:49
 22/24 anonim ***** válasza:
76%

Képzeld el boldogulok a többivel is az életben és pont azért mert elrontottam nem nekem lett a legjobb az osztályban. De tudod mennyit ér ez a 93%? Semmit ;)

Pont azért van jó kapcsolatom a családommal, mert nem hülyéskedtem el a tinédzser éveim, a barátaim dettó, mivel Én az órán odafigyelek, nem kell nagyon tanulni otthon (persze valamennyit kell), a haverokkal marad idő suli után találkozni stb.. a szerelem meg már jó pár éve ràm talált.

Ezenkívül ez a matek érettségi nem azt mérte, hogy Te milyen okos vagy matekból (arra ott az emelt), hanem azt, hogy milyen jó a logikád.. az meg segít abban, hogy több %-os legyél az életben is ;)

2018. jún. 24. 08:20
 23/24 anonim ***** válasza:
88%
Hat ha a 93% nem er semmit gondolhatod hogy a 25% se :/ Milyen a logikad hat dragaszep testverem attol hogy mondjuk gyengebb vagyok matekbol nem azt jelenti hogy nincs jo logikabb sott mi tobb jo logikam es kovetkezteto kepessegem eleg jok,de latod itt a baj nem az erettsegi es nem a "matek" kell megitelni az embert :) Mindenki nem lehet jo mindenbol te gratulalok jo megy minden testverem en csak jot kivanok neked :) Csak erted masokat ezert itelnek el...kit erdekel mikyen lett az erettsegi a matek,az eletben ha eltudsz helyezkedni az s megvaltas😉
2018. jún. 24. 08:44
 24/24 anonim ***** válasza:
70%

"hanem azt, hogy milyen jó a logikád"

Ez pontosan így van. Én közép iskolában szinte végig kettes voltam, mert nem nagyon érdekelt a matek (meg általánosban eléggé elriasztottak tőle). Érettségi előtt 1 héttel elkezdtem nézegetni a régi feladatsorokat mondván, hogy most már azért illene felkészülni. Aztán rájöttem hogy tök könnyűek a feladatok, szinte semmit nem is kell megtanulnom, mindent végig lehet logikázni. Ami képlet meg kell az úgy is benne van a függvénytáblázatban. Érettségin is így tettem és 84%-os lett annak ellenére, hogy a tudásom kicsit sem volt több az érettségi napján, mint mondjuk 12. év végén.

2018. jún. 24. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!