Matek közép érettségi 2018 mennyire volt nehéz?
Képzeld el boldogulok a többivel is az életben és pont azért mert elrontottam nem nekem lett a legjobb az osztályban. De tudod mennyit ér ez a 93%? Semmit ;)
Pont azért van jó kapcsolatom a családommal, mert nem hülyéskedtem el a tinédzser éveim, a barátaim dettó, mivel Én az órán odafigyelek, nem kell nagyon tanulni otthon (persze valamennyit kell), a haverokkal marad idő suli után találkozni stb.. a szerelem meg már jó pár éve ràm talált.
Ezenkívül ez a matek érettségi nem azt mérte, hogy Te milyen okos vagy matekból (arra ott az emelt), hanem azt, hogy milyen jó a logikád.. az meg segít abban, hogy több %-os legyél az életben is ;)
"hanem azt, hogy milyen jó a logikád"
Ez pontosan így van. Én közép iskolában szinte végig kettes voltam, mert nem nagyon érdekelt a matek (meg általánosban eléggé elriasztottak tőle). Érettségi előtt 1 héttel elkezdtem nézegetni a régi feladatsorokat mondván, hogy most már azért illene felkészülni. Aztán rájöttem hogy tök könnyűek a feladatok, szinte semmit nem is kell megtanulnom, mindent végig lehet logikázni. Ami képlet meg kell az úgy is benne van a függvénytáblázatban. Érettségin is így tettem és 84%-os lett annak ellenére, hogy a tudásom kicsit sem volt több az érettségi napján, mint mondjuk 12. év végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!