Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek közép érettségi 2018...

Matek közép érettségi 2018 mennyire volt nehéz?

Figyelt kérdés

2018. máj. 8. 13:52
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
74%
Szerintem korrekt volt. Reményeim szerint hibátlant írtam, mert a megoldásaim jók lettek.
2018. máj. 9. 17:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát akár hiszitek akár nem tényleg 65 pontot számoltam és tényleg soha nem voltak jó jegyeim matekból, ahogy a 10 válaszoló is írta hasonló helyzetben voltam én is hiába gyakoroltam több órát max a 3 dolgozatot sikerült összehoznom ezért mondtam h hülye vagyok és h még is jól megírtam xd ennyi
2018. máj. 10. 12:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Diszkalkuliásként, 3 évvel az érettségim után, konkrétan öt pontot nem tudnék összekaparni ebből se :D Ilyenkor érzem ám magam szánalomnak :d
2018. máj. 10. 21:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki diszkalkuliás, az fel van mentve matekból, nem? Vagy csak részben? Tényleg érdekel, hogy hogy van ez.
2018. máj. 11. 18:47
 15/24 anonim ***** válasza:
#14 én csak plusz időt kaptam érettségin (kb 10 percet), meg minden feladatnál használhattam számológépet, de konkrétan semmire nem mentem ezekkel. Az érettségi évében kaptam papírt, addig a tanárok is csak szimplán lustának tartottak amiért nem ment a matek, volt aki nyíltam megalázott hogy ilyen hülye diákja még nem volt, holott napi több órát matekoztam, csak hogy ne bukjak meg. De a többiekhez viszonyítva mindig gyengébb képességű voltam, már általános elsőben is, amivel a tanáraim mit sem törődtek, sőt még adták anyám alá a lovat, hogy nem tanul eleget a gyerek (és mivel a tesóim mind reál beállítottságúak (mérnökök), anyám se gondolt bele, hogy a legkisebb gyerekkel esetleg valami gond lenne). Ezért hát így éltem túl az általánost és a közepet, különtanárral, puskával, a tanárok meg le se szharták, hogy fogyatékos vagyok. Ja, és a diszkalkuliások (akiknél mondjuk időben felfedezik ezt) többsége fel van mentve matek alól és helyette másik tárgyből érettségiznek, én viszont szakközépbe jártam, utolsó évben lett ez hivatalos, és nem volt opcióm, hogy másból érettségizek, így maradt a matek. Fél év intenzív készüléssel meg lett a kettes :) Azóta se matekoztam, konkrétan a rosszullét kerülget ha valamilyen feladatot meg kell oldalom, legyen az százalékszámítás vagy tört. Azért elhihetitek, szar így élni.
2018. máj. 12. 09:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Szintén diszkalkuliás vagyok. Nálam 9-ben állapították meg, de nem éltem azzal a lehetőséggel, hogy másból érettségizzek. Azért döntöttem így, mert az álmaim munkájához nagyon is kell matek. Így inkább végigszenvedtem magam rajta, és 68%-os lett az érettségim. Napi 3-4 óra matekozás kellett hozzá, 4 éven keresztül.
2018. máj. 12. 09:30
 17/24 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon könnyű volt, bár Én elrontottam, mert figyelmetlen voltam és így csak 93% lett
2018. máj. 19. 08:30
 18/24 anonim ***** válasza:

"az álmaim munkájához nagyon is kell matek. Így inkább végigszenvedtem magam rajta, és 68%-os lett az érettségim. Napi 3-4 óra matekozás kellett hozzá, 4 éven keresztül."

És utána? Vagy egyetemi matek már nem kellett az álommunkához?

2018. máj. 21. 20:30
 19/24 anonim ***** válasza:
#18: De az is kellett. És kell is. Még nem végeztem vele. Szerencsére olyan nagy matektudás nem kell hozzá, szóval úgy néz ki hogy el fogom tudni végezni a képzést. Az első félévben csúsztam Analízis 1-el (meg emiatt több másik tárggyal is), de aztán egy félévet késve le tudtam belőle vizsgázni. Már csak idén van matekos tárgyam, 2 hét múlva fogok belőle vizsgázni.
2018. máj. 21. 20:46
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Eleg erdekes,en sajnos szobelizek matekbol es egesz 4 ev alatt 3 mas voltam szoval ja aki ugygondolja nem hulyek vagyunk matekbol csak szarul voltak megadva a kerdesek...es igy van az eletbe valakik jol elehelyzkednek de mondjuk matekbol jo szarok attol figg nem kell elitelni oket :) Attol fugg hogy meg tudsz oldani egy masodfoku egyenletet,attol fuggetlenul nem biztos hogy az eletben boldogulnk is fogsz :)
2018. jún. 24. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!