Nem tudok semmit matekból és holnap írásbeli érettségi, még annyi sem megy, hogy behelyettesítsek a függvénytáblázatból, valami tipp, hogy legalább a kettes meglegyen?
Figyelt kérdés
Az ok amiért nem tanultam az speciális, nem szeretnék ilyeneket, hogy miért nem tanultam meg ilyesmi, aki tud segíteni az kérem segítsen aki meg nem az csak maradjon távol a témától, ha egy mód van rá, köszönöm!2018. máj. 7. 19:47
21/24 A kérdező kommentje:
Anyával soha nem beszélünk, gyerekkorunkban sem volt túl nagy a kommunikáció, ő a háztartással illetve azzal van elfoglalva, hogy eltartson minket, és én még arra sem veszem a fáradságot, hogy leüljek matekozni, amúgy most sem érdekel, nem vagyok ideges meg semmi, csak jobb lenne elsőre átmenni ennyi az egész.
2018. máj. 7. 21:37
22/24 anonim válasza:
Akkor meg is érdemled, hogy megbukj.
23/24 anonim válasza:
A depresszió mocskos egy dolog tud lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!