Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudok semmit matekból és...

Nem tudok semmit matekból és holnap írásbeli érettségi, még annyi sem megy, hogy behelyettesítsek a függvénytáblázatból, valami tipp, hogy legalább a kettes meglegyen?

Figyelt kérdés
Az ok amiért nem tanultam az speciális, nem szeretnék ilyeneket, hogy miért nem tanultam meg ilyesmi, aki tud segíteni az kérem segítsen aki meg nem az csak maradjon távol a témától, ha egy mód van rá, köszönöm!

2018. máj. 7. 19:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hát nem tudok mit mondani, azoknak lehet van céljuk, de azért a szülők halála szerintem más, mint a nagy ő elvesztése, már nem azért.
2018. máj. 7. 20:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ebben teljesen igazad van. Szülők elvesztése sokkal komolyabb ügy ilyen idősen, mint a nagy szerelemé.
2018. máj. 7. 20:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Bárcsak úgy érezném
2018. máj. 7. 20:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, mindenkinek megvannak a maga problémái. Rajtad kivül többmillióan érettségiznek holnap matekból (ahogy én is) és több millió embernek vannak problémái.

Te csak sajnáltatni jöttél magadat, de (legalábbis nálam) ez nem válik be. Tudni kell beismerni ha te hibáztál. Nem tanultál és kész. Legalább vállald fel. Nekem tavaly kellett volna érettségiznem (a többiből le is érettségiztem) de csesztem tanulni rá. És én is kifogásokat kerestem. De előbb utóbb az embernek fel kell vállalnia a hibáit is.

2018. máj. 7. 20:53
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem értem miből gondolod, hogy sajnáltatom magam, szerintem nem, nem ez volt a cél, csak most valahogy jól esett ezt le írni.
2018. máj. 7. 20:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te most komolyan írod, kérdező??

Mindegy, akkor majd tanulsz a szóbelire. Biztos nehéz lett volna pár napot, max egy hetet a tanulmányaid egyik legfontosabb részére szánni a 12 éved alatt.

Bocsi, de ez az inkább legyek árva dolog eldurrantotta az agyam.

2018. máj. 7. 20:55
 17/24 anonim ***** válasza:
Azért 13 pontot is össze kell kaparnod, hogy szóbelizni mehess.
2018. máj. 7. 20:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Igazából már csak annyit mondok, hogy valamilyen oknál fogva hidegen hagy minden, nem érdekel semmi, ez nem tudom miért van csak ezekre fogom, vagy mi, szeretnék változni, de valahogy nemmegy, szerintem már késő, vagy a sors vagy esetleg isten akarja, hogy szenvedjek..
2018. máj. 7. 21:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél változni, akkor változol. Kapcsold ki a számítógéped és menj tanulni, legalább ma este ismerkedj meg a dolgokkal. Ha nem megy valami, akkor kapcsold vissza és írj ki ide egy kérdést. 25 pont a hülyéknek is összejön. Mindenkinek sok problémája van az életben, de ettől függetlenül a saját életedért te vagy a felelős, nem más.
2018. máj. 7. 21:12
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira nem érdekel semmi, akkor miért aggódsz a matek érettségin? Ha összeszeded a minimum pontot ami kell szóbelire, akkor ott úgyis kihúzzák belőled a kettest. Ha nem, még mindig mehetsz októberben újra érettségizni. Ha felismerted, hogy problémád van, KÉRJ SEGÍTSÉGET! Menj el pszichológushoz, beszélgess édesanyáddal.
2018. máj. 7. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!