Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet egyszerre alapképzésre...

Lehet egyszerre alapképzésre és doktori képzésre jelentkezni?

Figyelt kérdés
Jövőre végzek mesterképzésen és szeretnék doktorira menni tovább, viszont van egy teljesen más szakirány, amit szeretnék megtanulni majd. Van arra mód, hogy doktorira és alapképzésre jelentkezzek egyszerre? Ha nem vennének fel a doktorira, akkor a másik szakot kezdeném el addig. Még nem vagyok teljesen tisztába a jelentkezéssel kapcsolatban a doktori iskoláknál, hogy zajlik pontosan, ezért bizonytalan vagyok, hogy egyáltalán megvalósítható-e ez a párhuzamos jelentkezés. Köszönöm a segítséget!

2018. máj. 5. 00:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csacskaság. Kognitív pszichóban (meg szerintem minden tudományban) max. két-három kisebb területet tudsz szinten tartani. Az "én mindenhez értek" egy hoax, komolytalan dolog.
2018. aug. 31. 23:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Végül hogyan alakult a dolog? :)
2019. jún. 15. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!