Megtelt az agyam. Mit csináljak?

én a vitsgáimra tanulok, 3 lesz a jövőhéten, utána még 2. több száz oldal
ajánlom a Coca Cola light-ot, jó sok koffein van benne, rendesen felpörget
illetve lehet kapni gyógynövényboltban is természetes bogyókat ilyen esetre pl. Reergin tabletta... segíthet

Az érettségi nevetséges. Nem kell szó szerint tudnod, ha nagyjából képben vagy, simán össze lehet szedni a max pontot.
Amúgy mikor vizsgákra tanulok nekem is szokott olyan érzésem lenni, hogy ha még vmit megtanulok, akkor vmi mást kitúrok a fejemből:D De aztán mégsem:)
Amúgy ha max pontra hajtasz, az gondolom azért van, mert tovább szeretnél tanulni. Viszont ott az érettséginél sokkal több anyag lesz, szóval jobb, ha hozzászoksz:) Ez még csak a bemelegítés.

Ne akarj órákat huzamosan tanulni. Tanulj egy órát-kettőt utána nézzél meg egy filmet. És azt így ismételgesd. Ha fáradtan tanulsz az egyenlő a nullával.
Ha egy fejezetet elolvastál, akkor rakj le mindent és könyv nélkül próbáld elmondani magadnak, hogy miről is volt szó, tisztázd magadban a fogalmakat.
Ha bármikor eszedbe jut amit tanultál, de már nem világos, hogy is van, akkor gondolkodj el rajta, és hidd el, hogy eszedbe fog jutni és egyhamar nem is fogod elfelejteni.
Próbálj mindent logikusan felfogni, ne magolj. Szerintem ezek itt a lényeg...de te jobban ismered a képességeid és, hogy hogyan tudsz tanulni. Ez csak egy tanács volt, na meg az én bevált módszerem.
köszönöm szépen mindenkinek:)
szerintetek van esély arra,hogy 5 nap alatt megtanuljam a dolgokat?
azért 5 nap,mert akkor még lenne valamennyi időm ismételni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!