Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megtelt az agyam. Mit csináljak?

Megtelt az agyam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
áá megőrülök.egy hét múlva szóbelizek,majdnem mindenből a maxra hajtok és még van 50 tételem.már végezni akartam volna vele,de egyszerűen,tegnap is 2 órán át tanultam egy nyomorék oldalt,és csak a címe maradt meg bennem.és annyira leszívja az agyamat h tiszta fáradt vagyok.ma is még kéne tanulnom de mindjárt elalszok.meg fogok bukni.nagyon fééélek.és már kb arra sem emlékszem amit megtanultam.ha így haladok még befejezni se lesz időm,pedig én 3-4 napot csak az ismétlésre akartam szánni:S:S:S
2010. jún. 9. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:

én a vitsgáimra tanulok, 3 lesz a jövőhéten, utána még 2. több száz oldal

ajánlom a Coca Cola light-ot, jó sok koffein van benne, rendesen felpörget

illetve lehet kapni gyógynövényboltban is természetes bogyókat ilyen esetre pl. Reergin tabletta... segíthet

2010. jún. 9. 16:54
 2/6 anonim válasza:
Én meg ajánlom, hogy pihenj nyugodtan egy-két napot. Hidd el nem fog kiesést okozni, mert utána könnyen tanulsz majd megint. Lazíts, bulizz egyet, rúgjál be, vagy akármi. És legfőképpen strapáld le magad fizikailag is, úgy feküdj ágyba este.
2010. jún. 9. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Az érettségi nevetséges. Nem kell szó szerint tudnod, ha nagyjából képben vagy, simán össze lehet szedni a max pontot.

Amúgy mikor vizsgákra tanulok nekem is szokott olyan érzésem lenni, hogy ha még vmit megtanulok, akkor vmi mást kitúrok a fejemből:D De aztán mégsem:)

Amúgy ha max pontra hajtasz, az gondolom azért van, mert tovább szeretnél tanulni. Viszont ott az érettséginél sokkal több anyag lesz, szóval jobb, ha hozzászoksz:) Ez még csak a bemelegítés.

2010. jún. 9. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne akarj órákat huzamosan tanulni. Tanulj egy órát-kettőt utána nézzél meg egy filmet. És azt így ismételgesd. Ha fáradtan tanulsz az egyenlő a nullával.

Ha egy fejezetet elolvastál, akkor rakj le mindent és könyv nélkül próbáld elmondani magadnak, hogy miről is volt szó, tisztázd magadban a fogalmakat.

Ha bármikor eszedbe jut amit tanultál, de már nem világos, hogy is van, akkor gondolkodj el rajta, és hidd el, hogy eszedbe fog jutni és egyhamar nem is fogod elfelejteni.

Próbálj mindent logikusan felfogni, ne magolj. Szerintem ezek itt a lényeg...de te jobban ismered a képességeid és, hogy hogyan tudsz tanulni. Ez csak egy tanács volt, na meg az én bevált módszerem.

2010. jún. 9. 18:46
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek:)

szerintetek van esély arra,hogy 5 nap alatt megtanuljam a dolgokat?

azért 5 nap,mert akkor még lenne valamennyi időm ismételni.

2010. jún. 9. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem minden iskola osztogatja a 100%os szóbeliket... Sajnos én is tudok ilyenről.. Egyébként kedves kérdező, én is most érettségizek. Ma dél körül alig fogott az agyam:) Én kávézni szoktam, illetve gyötröm magam, hogy tanulni kell. Ha szükséges, minden mondatot elmondok hangosan:) Sok sikert!
2010. jún. 9. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!