Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 4 tantárgyból készülök az...

4 tantárgyból készülök az őszi érettségire, és az agyam néha hajlamos "belassulni". Van olyan vény nélküli készítmény, ami kicsit túrbózza az agyműködést?

Figyelt kérdés

Kávét szoktam inni, de sajnos mostanában egyre többet, és nem akarok hosszú távon rászokni. Meg hát nem is túl egészséges. De mivel hogy serkentő hatása van, tágítja az ereket, ezért nagyon jól tud esni.

De inkább valami olyat keresnék, ami kifejezetten az agyműködést segíti. A bilobil jó? NEkem azt mondták, az dédiknek való:) Ti szoktatok valamit szedni?

2011. jún. 28. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A kávé nem tágítja, hanem szűkíti az ereket. :P

A gingko bilobás készítmények állítólag jók, de én nem próbáltam és elég drágák.

2011. jún. 28. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Én most érettségikor szedtem a gingko biloba-t, de nekem szerintem már olya mindegy volt, mert rohadt fáradt voltam már így évvégére, tehát nem tudom, h hat-e:D:D
2011. jún. 28. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
gondolom láttad a Limitless-t... :D
2011. jún. 28. 15:25
 4/4 A kérdező kommentje:

xD igen láttam:)

És a koffein tágítja az ereket, nem szűkíti (Vigyázz, biológia-kémia szakos vagyok:D)

Amúgy köszi a válaszokat, ezt a ginko bilobát kipróbálom majd:)

2011. jún. 28. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!