Emelt matekra mennyire lehet felkészülni fél év alatt?
Figyelt kérdés
A közepem megvan már, 3 pontot vesztettem csak, az is figyelmetlenség (kerekítés) miatt volt, tehát érteni értettem mindent a közepes anyagból. Most szeretnék szintemelőt tenni. Nem tudtam vele foglalkozni eddig, mivel nagyon zsúfolt félévem volt az egyetemen, most viszont csak egy tárgyam lesz, szóval bőven ráérek napi szinten is gyakorolni... Szerintetek megéri jelentkezni rá így? Fel tudok rá magamtól készülni?2018. jan. 11. 21:18
1/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mit tanulsz egyetemen. De ha megy az egyetem, akkor szerintem az emelt matek érettségi nem fog gondot okozni. Sokkal kevesebbet kell tanulni rá, mint az egyetemen egy vizsgára :D
2/6 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam, mint te.
Írásbelire konkrétan semmit sem készültem,
aztán szóbelire átrágtam magam 1x egy kidolgozáson,
90% feletti lett. Napi szinten felesleges gyakorolni,
megoldasz 2 héten keresztül napi egy feladatsort, onnantól kiderül hogy megy vagy nem.
(megkockáztatom menni fog, eredményed alapján jó agyad van hozzá)
Szóbelihez pedig megtanulsz 2 definíciót, 2 tételt, 2 bizonyítást, ki is van töltve az idő, nálam nem kérdeztek bele semmit.
3/6 anonim válasza:
Van valami célod vele vagy csak úgy dísznek lenne? Ha eleve egyetemista vagy, akkor szerintem felesleges érettségizni.
4/6 A kérdező kommentje:
Szeretnék másoddiplomát és oda kellene.:)
2018. jan. 11. 22:59
5/6 anonim válasza:
Hát akkor mindent bele, ne azon gondolkodj, hogy nem fog sikerülni :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2018. jan. 12. 02:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!