Emelt matekra felkészülni egy év alatt nulláról?
Majdhogynem nulláról, mivel középiskolában nem foglalkoztam sajnos a matekkal mert nem voltak olyan ambícióim hogy reál szakos egyetemre megyek és azóta el is telt pár év.
Elsősorban tapasztalatok érdekelnének, járt-e valaki hasonló cipőben stb.
OE-KVK lenne az elsődleges cél, az ahhoz szükséges tudást kellene megszerezni egy év alatt, hogy el is tudjam végezni. Egyébként fizikából is hasonló mértékű a lemaradásom mint matekból.
Jövő tavasszal jelentkeznék, és ősszel kezdenék
Milyen poén, én is hasonló célokkal rendelkeztem/rendelkezem, bár azóta már a mérnökinfó is megfordult a fejemben.
Bár én még nem kezdtem neki, mert nem igazán hiszek magamban. Nekem van egy ismerősöm aki középiskolában faktra járt matekból, mellette kitűnő is volt belőle, de nem merte bevállalni az emelet matekot (középszintűt 97%-osra írta meg, ő most a BME mérnökinfón van).
Na mindegy, itt egy oldal ami nagyban segíthet a tanulásban:
Lehet én is megpróbálom :D
Én már elkezdtem a tanulást 2-3 hete amióta kitaláltam, így is kevésnek érzem az időt :D
Érettségizni amúgy én sem fogok emeltből, nem kimondottan az emelt érettségi a cél, hanem az emelt tudás, arra meg több az időm jövő szeptemberig. Érettségin meg biztosra megyek majd inkább egy közép matek-info párossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!