Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehetséges...

Mennyi idő alatt lehetséges felkészülni informatika érettségire?

Figyelt kérdés

2017. dec. 28. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Milyen szintre? 2esre 1+1 nap elég.
2017. dec. 28. 13:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt :D Középszintre, lehetőleg nem 2-esre xD
2017. dec. 28. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Az írásbelire elég fél nap, Office csomagot használtok egész évben, az érettségin is csak az lesz. Könnyű feladatok.

A szóbelire viszont kell készülni, attól függ, hogy fog az agyad. Sok a tétel, hosszúak és nem túl izgalmasak.

Ha CSAK informatikára készülsz, akkor 1 hét alatt be lehet úgy vágni, hogy egy ideig megmaradjon. :D

2017. dec. 28. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
1 hét info középre? Amikor én érettségiztem összesen 1 hetet nem tanultam az egészre. Konkrétan elég elolvasni, mert nevetségesek a tételek belőle.
2017. dec. 28. 14:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Itt mondják hogy 1 hét így 1 hét úgy:D

Hát azért, maradjunk annyiban hogy én készültem rá sokat, mert nekem semmi infó órám nem volt, ergó a 0-ról hoztam fel. (az hogy csinálj amit akarsz nem infó óra, és az 5 programból ami kellett abból életemben akkor láttam 3 at először:D)

Tehát én egy évet készülgettem rá, volt hogy egy hétig semmi, aztán volt hogy 1 nap 2-4 órát. De én a 0-ról indultam minden programban, emellé tettem más érettségit is, suliztam és dolgoztam.

Ja és igen gyorsan kellett megcsinálni a feladatokat, az volt kis idő még. Ha jól tudom nekem 25 perc volt a word, 40 perc volt a a honlap, 30 perc az excel és a többi adatbázisra ment el.

Végül 85% lett.

2017. dec. 28. 18:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja igen:

Ha ismered a programot akkor könnyebb, ha nem akkor több idő és függ attól hogy mi kell. 5-ös, vagy 4-es alja.

2017. dec. 28. 18:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nekem is a 0-ról kell indulnom :D Májusig muszáj lesz megtanulnom valahogy :D
2017. dec. 28. 19:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Melyik programokat kell tudni (ajánlatos) ? :D
2017. dec. 28. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Excel,Word,Sharepoint Designer,Powerpoint,Acces.
2017. dec. 28. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:

+ pain, vagy volt még 1 ilyen szerkesztő program... meg nem mondom a nevét:D

Valami szar képszerkesztő.

gimp... :D

Van amit csak gimpben tudsz megcsinálni gyorsan (vagy photoshop ha jó vagy belőle:D)

Van amihez viszont paint is elég.

2017. dec. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!