A büfészakos emberek miért vannak annyira elszállva maguktól?
Sok ember csak akar valami papírt azért megy valami szakra, általában büfé szakra.
Létező dolog a büfészak, egy csomó szakot átölel, amit persze lehet tényleg jól is csinálni, őket nem is büfésezi le senki, az olyanok meg tudják, hogy mennyire gagyi a szakjuk sok másikhoz képest és azt is érzékelik, kik miatt vannak néha nem komolyan véve.
Azt beismerem,hogy biztos vannak olyanok akik tényleg tanulnak. De akiket én ismerek azok kettes érettségivel jutottak be.és még ők néznek le engem.nem fordítva.
Nekem csak a felfogásukkal van problémám.Azért mindenki legyen már tisztába azzal hogy melyik szak milyen nehéz.
Ezért nem mondom én azt hogy mi vegyészek vagyunk a királyok,mikor tudom hogy van más szak ami sokkal nehezebb.pl.orvosi. Nemde?
Amúgy bizonyos dolgokat nem lehet összehasonlítani. Orvosi egyetemre járok, de biztos vagyok benne, hogy pl jogon az első félévet sem bírnám elvégezni. Történelem szaktól szintén meghalnék kb:D
Ha vki szerintem normálisan készül, akkor akár egy kommunikáció szak is lehet nehéz:) Az már más kérdés, hogy olyan emberek rinyálnak általában, akik kb állandóan puskáznak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!