Van még esélyem? Tanácsokat szeretnék kérni. (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy nem sikerült matek írásbelin elérnem a 20%-ot.Nagyon be vagyok rezelve,hogy átmegyek-e a szóbelin.Fogalmam sincs,hogy mit nézzek át két és fél hét alatt.Ha esetleg van valaki,aki hasonló helyzetben van/volt és megosztaná velem a tapasztalatait,ill,hogy hogyan készül,annak nagyon megköszönném...2010. jún. 2. 20:56
1/5 anonim 

válasza:

Hát erre... nem tudok igazából mit mondani, hogy ne tűnjek parasztnak... Legegyszerűbb az lenne, ha a tanárodat megkérdeznéd.
2/5 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele,de az az igazság,hogy a heti 1 konzultáció nem sokat segít...:S Én tapasztalatokra/tanácsokra voltam kíváncsi,hogy mások mit tettek vagy tennének hasonló helyzetben.
2010. jún. 2. 21:08
3/5 anonim 

válasza:

De nem adott meg semmi témakört vagy az emeltszint tételeihez hasonló címeket? Mert azokat geyedül is meg lehet csinálni, nem kell annyit konztultálgatni. Mert érted ha ebből indulunk ki, kérdezhet gyakorlatilag akármiből... Hogy sikerült ilyen vacakra az írásbeli? :(
4/5 anonim 

válasza:

Ne izgulj biztos sikerülni fog.Nem arra mennek rá a tanárok,hogy megbukj,segíteni fognak.Nekem azt mondta a tanárom,hogy nem volt még olyan aki szóbelin nem ment volt át matekból.
5/5 A kérdező kommentje:
Különösen köszönöm az utolsó hozzászólást,jól esett.:) Igen,én is nagyon bízom benne,hogy sikerülni fog,a tanár,aki szóbeliztet nagyon,aranyos segítőkész.Persze nekem is gatyába kell rázni magam.Egyébként a matekkal világ életemben küzdöttem,most már tudom,hogy sokkal többet kellett volna gyakorolnom
2010. jún. 2. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!