Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem, vagy haverom fog összejönni vele? Tanácsokat kérek
Mindenki véleménye érdekel
Van egy lány a suliban, aki nekem nagyon tetszik, de neki az egyik haverom tetszik, és múltkor volt egy elég kínos beszélgetésem vele, amikor odamentem, és azóta nem is beszéltem vele. Az volt az első. El is hívnám vhova, de félek, hogy ez se jön össze. Amúgy nem tudok róla, hogy bejön a lány a haveromnak. Lányok, ti összejönnétek egy fiúval, ha tetszetek neki, de mellette van egy másik srác, aki be jön nektek? Külsőleg hasonlítok a sráccal, de ő inkább a lázadós, diszkós, én inkább csöndesebb vagyok, rocker, ő központi, én perem személyiség vagyok, ha értitek
16/f
Szerintem ne akarj vele összejönni ha nem szeret őszintén, és azért hogy szeressen, ne változz meg!
17/F
2 különböző karakter belsőleg...a csajszinak a haverod kell...gondolkozz el...esélyed sincs
23/L
ja én is rocker és csendesebb, értelmesebb típusba tartozom, mint te, kérdező és bizony azt tapasztalom 21 évesen, hogy a magunk fajtának sokkal nehezebb barátnőt szereznie,mint ezeknek a menő, vagány, nagy dumás majmoknak
:(
21 éves rocker srácnak!
Nem hiszem,hogy azért találsz nehezebben magadnak barátnőd,mert többen buknak a "menő majmokra" ahogyan írtad.
Szerintem csak rossz helyen keresgélsz.Keress a saját stílusodból barátnőt.Evidens,hogy egy jó megjelenésű csaj,aki ad az öltözködésére nem fog összejönni egy hosszú hajú fekete öltözetű,esetleg kopott ruhás pasival.
Punk ügyvéd???uhhh....a punkokat nem az életvitelről ismerjük fel???....
NA mindegy.A válaszom pedig:Első megérzésed azt diktálja hogy nemfog összejönni akkor valószínűleg nem is fog,de sosem tudhatod...Amúgy meg csak annyit hallottál hogy a haverod tetszik a csajnak ő attól még mással is kavarhat.lehet hogy össze is jönne veled.Én szedtem már nőt össze csak azért mert a barátnőjét akartam megkefélni...ilyen alapon lehet neked is sikerülne.A lényeg az hogy egy próbát mindig megér!ne légy műzli!Merj bátran odamenni a csajszihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!