Még van esélyem a babára? Írjatok tanácsokat!
Figyelt kérdés
Tegnap megjött a 31.napra, de alig jön, csak akkor ha wc-zek, és nem élénk piros hanem inkább rozsda színű, és nem is barna. Nem fájdalommal jött meg, ami elég szokatlan, pisiléskor észrevettem a bugyimon egy barna cseppet.
Szerintetek már nem lehet baba?
2009. ápr. 27. 09:24
1/3 anonim 

válasza:

A hőd sokmindent elárulna. Lehet attól még baba hogy van egy kis barna. De lehet hogy csak a mensi előszele volt.
Írd meg mi lett.
2/3 anonim 

válasza:

Szia!Ha csak ennyi marad,akkor,ha elmúlik csinálj azért egy tesztet!Én is jártam igy,most 3 éves a kisfiam!
3/3 anonim 

válasza:

nekem is így szokott kezdődni h csak akkor amikor wczek és csak barna de mindíg mensi a vége ha neked nem lesz piros csak barna akkor irány a patika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!