Kihez fordulhatok panasszal, tehetek esetleg feljelentést?
Nos röviden a történet: A fiam 16 éves, 2. éves gimnazista. Tegnap osztályfőnöki órán minden előzetes bejelentés nélkül megjelent egy "civil" alapítvány HIV-AIDS felvilágosítás címén. És mindenféle guszustalan golgot, gondolatot mondtak a gyeremekemnek. (végbélen keresztüli ujjazásról, a többi inkább le sem merem írni).
Mindenről volt szó, ugyan dolgokon kívül mint mondjuk egy normális párkapcsolat.
Engem mélységesen felháborít a dolog hogy a gyerekemnek minden előzetes belegyezés, és bejelentés nélkül végig kellett hallgania a sok gusztustalanságot.
Kihez fordulhatok az ügyben? Tankerülethez esetleg? Sajnos az igazgató nem hajlandó érdemben foglalkozni a dologgal, annyit mondott hogy ha legközelebb ilyen van akkor szólnak...
Egy egyébként jó nevű iskoláról van szó.
Kedves Kérdező!
Panasszal sok helyen élhetsz az iskolától kezdve egyéb felügyeleti szervekig, de elég furán fognak rád nézni...
A szexuális felvilágosítás a szexről szól és nem a szerelemről és párkapcsolatokról. Arról bizony neked kell a gyerekeddel beszélgetned és a pároddal együtt jó példát mutatni neki, hogy milyen egy jó, harmonikus szereteten, megbecsülésen alapuló kapcsolat.
Nem értem téged miért zavar az anális szex emlegetése. Tudom, sokan azt hiszik csak a homoszeuxális kapcsolatokban létezhet anális szex, de súgok, nagyon sok heteró férfi vágyik rá és sok heteró kapcsolatban van is anális szex. Szóval erről beszélni kell, mert ez a valóság.
Kedves kérdező!
A mai világban olyan sexuális dolgok vannak lehet én sem tudtam volna másképpen elmondani hogy rá ilyeszek a gyerekere.
Ráadásul olyan korán kezdenek el sexelni a mai fiatalok és minden fatázia ami csak jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!