Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kihez fordulhatok panasszal,...

Kihez fordulhatok panasszal, tehetek esetleg feljelentést?

Figyelt kérdés

Nos röviden a történet: A fiam 16 éves, 2. éves gimnazista. Tegnap osztályfőnöki órán minden előzetes bejelentés nélkül megjelent egy "civil" alapítvány HIV-AIDS felvilágosítás címén. És mindenféle guszustalan golgot, gondolatot mondtak a gyeremekemnek. (végbélen keresztüli ujjazásról, a többi inkább le sem merem írni).

Mindenről volt szó, ugyan dolgokon kívül mint mondjuk egy normális párkapcsolat.

Engem mélységesen felháborít a dolog hogy a gyerekemnek minden előzetes belegyezés, és bejelentés nélkül végig kellett hallgania a sok gusztustalanságot.

Kihez fordulhatok az ügyben? Tankerülethez esetleg? Sajnos az igazgató nem hajlandó érdemben foglalkozni a dologgal, annyit mondott hogy ha legközelebb ilyen van akkor szólnak...

Egy egyébként jó nevű iskoláról van szó.

2017. dec. 5. 09:02
1 2 3
 21/22 ftf1983 válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Panasszal sok helyen élhetsz az iskolától kezdve egyéb felügyeleti szervekig, de elég furán fognak rád nézni...

A szexuális felvilágosítás a szexről szól és nem a szerelemről és párkapcsolatokról. Arról bizony neked kell a gyerekeddel beszélgetned és a pároddal együtt jó példát mutatni neki, hogy milyen egy jó, harmonikus szereteten, megbecsülésen alapuló kapcsolat.

Nem értem téged miért zavar az anális szex emlegetése. Tudom, sokan azt hiszik csak a homoszeuxális kapcsolatokban létezhet anális szex, de súgok, nagyon sok heteró férfi vágyik rá és sok heteró kapcsolatban van is anális szex. Szóval erről beszélni kell, mert ez a valóság.

2017. dec. 8. 14:40
 22/22 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

A mai világban olyan sexuális dolgok vannak lehet én sem tudtam volna másképpen elmondani hogy rá ilyeszek a gyerekere.

Ráadásul olyan korán kezdenek el sexelni a mai fiatalok és minden fatázia ami csak jön...

2018. jan. 2. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!