Kihez fordulhatok panasszal, tehetek esetleg feljelentést?
Nos röviden a történet: A fiam 16 éves, 2. éves gimnazista. Tegnap osztályfőnöki órán minden előzetes bejelentés nélkül megjelent egy "civil" alapítvány HIV-AIDS felvilágosítás címén. És mindenféle guszustalan golgot, gondolatot mondtak a gyeremekemnek. (végbélen keresztüli ujjazásról, a többi inkább le sem merem írni).
Mindenről volt szó, ugyan dolgokon kívül mint mondjuk egy normális párkapcsolat.
Engem mélységesen felháborít a dolog hogy a gyerekemnek minden előzetes belegyezés, és bejelentés nélkül végig kellett hallgania a sok gusztustalanságot.
Kihez fordulhatok az ügyben? Tankerülethez esetleg? Sajnos az igazgató nem hajlandó érdemben foglalkozni a dologgal, annyit mondott hogy ha legközelebb ilyen van akkor szólnak...
Egy egyébként jó nevű iskoláról van szó.
Ne legyünk már ennyire prűdek. Mi lesz vele 18-évesen,akkor szakad majd a nyakába egyszerre az egész?
Amúgy is szerintem az a baj,hogy sok ember még felnőttként se ismeri eléggé a testét,pedig sok dologgal,ha időbe orvoshoz fordulnának,akkor jobb lenne, illetve feleslegesen nem aggódnának dolgok miatt.
“Mindenről volt szó, ugyan dolgokon kívül mint mondjuk egy normális párkapcsolat. ”
Egész biztosan így volt :D.
Szerintem meg csak rettenetesen prüd vagy, de ez már a kérdés kiírásából is látszik.
És valójában csak az fáj, hogy vannak emberek akik máshogy is élik a szexualitásukat mint te. (Lekapcsolt lámpánál, kizárólag gyereknemzés céljából, a haza érdekében.)
A műfelháborodás helyett, fogadd el inkább, hogy vannak más emberek is rajtad kívül, akik máshogy élik az életüket, és nem csak körülötted meg a te felfogásod körül forog a világ.
(Mert egyébként meg szerintem ez a gusztustalan.)
"Mindig a szülőnek van igaza", ugye? :)
Senki nem fogja komolyan venni a problémádat egyébként, de gondolom magánál az alapítványnál tehetsz panaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!