Miért mondják a szociológiára, hogy büfészak?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 15:38
1/6 anonim válasza:
mert keveset kell tanulni, szinte a semmire kapnak diplomát, igaz nem is érnek el vele semmit
2/6 anonim válasza:
1 vagyok
azért büfészak, mert van idejük a büfében lebzselni, alig van órájuk, gyakorlat nuku, szóval egy nulla az egész
3/6 anonim válasza:
Az első két válaszoló szerintem meglehetősen tájékozatlan, úgy tesznek kijelentéseket, hogy fogalmuk sincs a témáról. Általában ostobának tartom az ilyen embereket...
Nem mondom, hogy annyit kell tanulni, mint mondjuk egy energetikai mérnöknek, de messze van a büfészaktól, a matek része nem hiszem, hogy akárkinek menne. Aki pedig komolyan veszi, érhet el dolgokat a szociológián belül is. De kár ezekbe belemenni.
A kérdésre a válasz: hülye emberek mondják bármilyen szakra, hogy büfészak, "büfé emberek" vannak, nem szakok.
4/6 anonim válasza:
"Az első két válaszoló szerintem meglehetősen tájékozatlan,"
Az egy válaszolótól érkezett. Te nagyon okos.
5/6 anonim válasza:
Szerintem, azért igenis kell tanulni, csak valamivel könnyebb a szak a többihez képest, mivel minden az életre, az életbeli tapasztalatokra épül.
6/6 anonim válasza:
én most kezdtem el, máris megértem hogy miért mondják büfészaknak. szerintem eszedbe ne jusson oda menni. már most utálom. februárban át is jelentkezem. heti kétszer járok be az egyetemre, csak egy kötelező órám van, de ha tehetném arra se mennék be mert minden fent van a neten (coospace). nagy baromság az egész szak. egyik legjobb barátom szabad bölcsészetet tanul a PPKE BTK-n, neki több órája van pedig azt is büfészaknak mondják. és ő se vett fel választható tárgyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!