Hogy kell egyetemistának lenni?
Mostanában voltam egy egyetemi gyűrűavatón.És hát....az csak egy dolog h tele volt önelégült nagyképűvel és az általános iskolai osztálytársam(8év)nem is köszönt ezeken átsiklok ők diplomások lenézik azt akinek nincs(nem lesz)
Szóval mentek a anyg beszédek h ilyen értelmiség vagyunk meg olyan értelmiség.Szóval mindenki felszólalt.Aztán mikor a most 4.éves tanulók átvettek valamit a mostani végzősöktől az egyik srác beszédében kihangsúlyozta egyebek mellett azt is hogy köszönik ennek az évfolyamnak bla.bla.bla és köszönjük hogy megtanítottatok egyetemistának lenni.
Szóval hogy kell egyetemistának lenni?És ezt hogy kell tanítani?Mármint az egyetemistának levést.Akiket idáig kérdeztem ismerőseim közül nem tudtak rá választ adni.gondoltam felteszem ide is itt hátha valaki tud segíteni.Azóta ezen kattogok.
Előre is köszi az értelmes válaszokat.
Kedves utsó. Szoctámot nem kapott? 1etlen képzésen van, nem? OTDK-n se remekelt gondolom...
Mások becsületét vonod kétségbe? Undorító!
De nekem legalább megvan a kis családom, otthonom és nem mások sikerét negálom, hogy elsikáljam a szürkeségemet.
Jó ok akkor a gyerek mellett hogy tanultál???????
Havi dúrván 200ezer Ft-ból hogy tettetek annyit félre hogy megvegyetek egy lakást7-12millió forintért és emellett még éltetek ettetek fizettétek a rezsit vettétek a bérletet a gyereknek a pelenkát.
Szóval a havi 2kiló ehez elég kevésnek tűnik hogy igaz legyen.
Nincs okom kételkedni egyikőtök szavában sem.
A kicsit bunkó stílusú srácnak részben igaza van.Én havi 150-et kresek.Ezt csak magamra kell költenem.De mire kifizetem a rezsit veszek kaját ja plussz albérlet kb 60ezer Ft-om marad élni.
Szóval ott a lakásvásárlásban biztos besegítettek a szülők.Vagy a pasinak már volt lakása egyetemistáknak általában már 18ées korukban van lakásuk.Gondolom a hölgy azért csak megnézte hogy kihez megy hozzá.És most ez a trend hogy a gazdag pasi a nyerő.
jó éjt mindenkinek.
Senkinek nem büdös a meló sem a spórolás.
Komolyan mondom emelem a kalapom előtted.Csak tudod sok ember a fizetéséből nem tud lakást venni.Egyeseknek ez az ösztöndíjból is sikerül?????????
Árold már el nekem mi a titok???????
Ha jól számolom kb.200ezer Ft-ból éltetek3-an.
Tegyük fel kifizettétek a rezsit ez legyen jóindulattal 50ezer.Mivel magamat tartom el így tudom hogy egy embernek napi 1000Ft eléggé szűkösen de elég kajára.Ti 3-an voltatok.Tegyük fel kihoztátok a kaját 50ezerből.Agyereknek pelenka stb.Ez legyen havi 30ezer körül.Szóval jóindulattal maradt élni 70ezer Ft.Ja bérlet mert gondolom valahogy el kellett jutni a suliba.
Meg ugye lakás előtt hol laktatok az i kérdés.Mert ha albiban akkor marad kb 30ezretek.De most számoljunk úgy h maradt 70ezretek.Akár hogy is számolom ha ezt félreteszitek kb.10év alatt összejön egy lakás ára.
Ruházkodást sem számoltam de gondolom ezt is kimagyaráznád h évekig nem vettetek ruhát magatoknak.
Szóval ezért elég kamu szagú a dolog.
Miért nem vallod be hogy hozzámentél egy gazdag sráchoz akinek vlt lakása és ő eltart téged.Azért aki komoly gondolkodású az úgy nem fog gyereket vállalni h mindketten tanulnak és ösztöndíjból élnek.
Észrevételem csak ennyi lenne.És szerinted nem jogosak a felvetett dolgaim.Az elszámolásom is nagyjából pontos de lehet kihagytam belőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!