Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy kell egyetemistának lenni?

Hogy kell egyetemistának lenni?

Figyelt kérdés

Mostanában voltam egy egyetemi gyűrűavatón.És hát....az csak egy dolog h tele volt önelégült nagyképűvel és az általános iskolai osztálytársam(8év)nem is köszönt ezeken átsiklok ők diplomások lenézik azt akinek nincs(nem lesz)

Szóval mentek a anyg beszédek h ilyen értelmiség vagyunk meg olyan értelmiség.Szóval mindenki felszólalt.Aztán mikor a most 4.éves tanulók átvettek valamit a mostani végzősöktől az egyik srác beszédében kihangsúlyozta egyebek mellett azt is hogy köszönik ennek az évfolyamnak bla.bla.bla és köszönjük hogy megtanítottatok egyetemistának lenni.

Szóval hogy kell egyetemistának lenni?És ezt hogy kell tanítani?Mármint az egyetemistának levést.Akiket idáig kérdeztem ismerőseim közül nem tudtak rá választ adni.gondoltam felteszem ide is itt hátha valaki tud segíteni.Azóta ezen kattogok.

Előre is köszi az értelmes válaszokat.

2010. máj. 25. 20:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
71%
Sokat kell tudni inni.
2010. máj. 25. 20:15
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindent szó szerint venni. Ha édesanyád azt mondja, hogy leszalad a boltba tejért, és látod, hogy kényelmesen gyalogol, akkor sem szidod meg (hát még ha úgy fogalmaz, hogy "leugrom a boltba"...).
2010. máj. 25. 20:16
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok, még azt hozzátenném: az esemény, amiről a kérdés szól, nem egy szürke hétköznapi izé volt, hanem egy gyűrűavató. Ilyenkor nem nagyon illik agyba-főbe szidni a tanárokat, és bizony, ha nincs mivel dicsérni őket, akkor ilyen hangzatos baromságokat kell kreálni.
2010. máj. 25. 20:17
 4/29 A kérdező kommentje:
De ezt nem a tanároknak mondták.Hanem a 4. évesek mondták az 5. éveseknek.
2010. máj. 25. 20:21
 5/29 sonyk750i válasza:
69%
Party, party után, pasizás, nőzés... Vizsgaidőszakban pedig tanulás 1000-rel. Élvezd ki az egyetemista éveidet, mert ezután csak rosszabb lesz. Azt csináld, ami jólesik!
2010. máj. 25. 20:50
 6/29 anonim ***** válasza:

Szerintem neked tök mindegy, csak szeretnéd kinyafogni magad, és szeretnél pár elismerést bezsebelni a bólogató-jánosoktól, kis nyomi!

Egyébként úgy, hogy felvételizel és végigcsinálod. Úgy kell egyetemistának lenni.

2010. máj. 25. 21:43
 7/29 anonim válasza:
87%

"És hát....az csak egy dolog h tele volt önelégült nagyképűvel és az általános iskolai osztálytársam(8év)nem is köszönt ezeken átsiklok ők diplomások lenézik azt akinek nincs(nem lesz)"

Az "és" után elveszítettem a fonalat...

Mégis mit akartál leírni?

2010. máj. 25. 21:47
 8/29 anonim ***** válasza:
50%

tegnap 20:50:

Aki nem büfé szakra jár, annak a szorgalmi időszak is szopatás, minden héten kis zh-k valamiből, 2 olyan hét amikor naponta 1-2 nagy zh.

2010. máj. 26. 01:19
 9/29 anonim ***** válasza:

A kérdésre pedig nincsen válasz, mert nincsen olyan általánosságban hogy egyetemista lét.

Amúgy én többre tartom a jó szakmunkásokat mint az alibi szakokat végző, semmihez nem értő embereket...

2010. máj. 26. 01:23
 10/29 anonim ***** válasza:

figyelj az egyetemek általában tele vannak öntelt faszokkal! Ezen nincs mit szépíteni. Különösen a közgáz és a jogi karok az ilyen szempontból veszélyes helyek, mert az összes nem tudom mit kezdjek az életemmel de jól akarok majd keresni gazdag gyerek odajár. Egyszer bementem az ELTE- ÁJK-ra, mindenki 18-22 évesen a suliban, kis kosztümben tűsarkúban, a fiúk öltönyben...komolyan a sznobság netovábbja. De állítólag a BGF ugyanez...

Ez hülyeség, hogy hogy kell egyetemistának lenni. Mint ahogy az is hülyeség, hogy többnek gondold magad mert neked egyetemi diplomád van, míg másnak meg okj-s szakmája. Nehogy már ez alapján kelljen megkülönböztetni az embereket. Főleg, hogy olyan alacsonyak a ponthatárok, hogy bárkit felvesznek, puskázni is nagyon egyszerű, egyes szakokat röhögve végig lehet csinálni, nem olyan nagy dolog ma már egyetemre járni!!

2010. máj. 26. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!