Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam még okosan?

Hogyan oldjam még okosan?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval.. most megyek gimnáziumba, viszont én gyerekotthonba vagyok. Az a kérdésem, hogy:

Elmondjam e a hatteremet?

Tanarokban hogy bízzak meg?

Hogyan viselkedjek úgy, hogy ne vegyèk észre hogy otthonos vagyok?

És hogyha különbséget tesznek köztem és a többi gyerek között, akkor hogyan reagaljak rá?

2017. aug. 13. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A tanárok 100%, hogy tudják, hogy te hol laksz.

Viselkedj úgy ahogy szoktál.

Az osztálytársaid meg idővel úgyis megtudják.

2017. aug. 13. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A tanárok tudni fogják.

Mindenképp ismerniük kell, ki a gondviselőd.

Ha emiatt megkülönböztetnek, akkor az az ő szegénységi bizonyítványuk. Annyit tudok neked mondani, hogy dolgozz keményen, készülj fel jól az órákra, hogy szép jövőt tudj magadnak biztosítani. :)

21/L

2017. aug. 13. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ne erdekeljen a tobbiek velemenye errol! Tanulj kemenyen, es meglesz a gyumolcse par ev mulva
2017. aug. 13. 22:16
 4/6 anonim válasza:
48%

Nem szégyen , nincs mit takarj.

Senki nem sutötte a homlokodra a múltad , nem látszik.

Akik nem intezetisek van azoknak is takarnivalójuk, peldaul verik otthon, megalazzak, esetleg szexualisan kihasznaljak, stb

Gondolod az osztalytarsaidnak perfekt, boldog hattere van? Annyi a szenny a vilagban , h siralom

2017. aug. 13. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt elmondjam a tanároknak diákoknak, hogy azért kerültem be mert verték otthon?
2017. aug. 13. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szükséges tudniuk ezekről, én a helyedben közelálló embereknek mondanám el csak :)
2017. aug. 14. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!