Hogyan oldjam meg ezt a szuleimmel?
Baratommal 1ev 4 honapja vagyunk egyutt nagyon jol mukodo kapcsolat.
Nemregen volt egy egy autobalesetunk,de semmi baj nem lett csak az auto tort ossze(parom apjae). Ott volt mindket szulo. Nagyon osszevesztett apukam a baratom anyjaval(masik sztori miert) es en ott akarok aludni a baratomeknal,de nem engednek. Hiaba aludtam mar ott ki van jelentve,hogy nem meghetek es este 7elott haza nem johetek haza! Megszeretnem oldani ezt a problemat,de nem tudom hogyan.Nagyon haragszom a baratom anyjara es osszegezve az egesz csaladjara,de a baratom nagyon szeretem,ezert addig ameddig nem lesz alberletunk,nem foglalkozok veluk es megadom a tiszteletet a fiuk miatt es persze azutan is..
Hogy gyozzem meg a szuleim hogy ott aludjak a baratomnal?
Koszi a valaszokat!
20/l
7utan*
es mehetek*
bocsi a helyesirasert!
Az nem megoldás, hogy a barátod aludjon nálad?
Ahogy én kivettem a két szülő között nem rózsás a viszony, így szerintem nekik kellene előbb megbékélniük egymással, mert gondolom az is közrejátszik a szüleid döntésében.
Illetve egy radikális megközelítés, ami miatt sokak szemében nem leszek szimpatikus, de felnőtt, nagykorú személy vagy, oda és akkor mész, ahová és amikor akarsz. Nyilván ez nem nagyon játszik, mert tiszteled a szüleid és nem szívesen bántanád meg őket, amivel teljesen egyet tudok érteni.
Kedves utolso!
A parom miatt,akit szeretek es nem fogok semmi jorol lemaradni a szulok miatt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!