Utálom az iskolám! Hogyan éljem túl?
"egyszerűen görcsbe rándul a gyomrom,ha a sulimra gondolok"
Dettó, én matek tanár vagyok. Van néhány kivétel, de az a sok retardált gyerek...
Miért utálod az osztályodat, iskoládat? Miért rándul görcsbe a gyomrod, bántanak?
Ismerős érzés, hogy az általános suli nagyon jó volt, és csalódás volt utána a középsulis közösség, de én azért nem utáltam őket, és nem is rándult görcsbe a gyomrom tőlük. Volt az osztályban 3 jobb barátnőm, pár emberrel elvoltam, néha beszélgettünk, segítettünk egymásnak, ilyesmi, a többiekkel meg kb. 4 év alatt 2 szót váltottunk. Nem volt rossz, elég normális osztályom volt, de össze sem volt hasonlítható az általános sulissal.
Ha veled is csak ennyi a helyzet, akkor csak simán bírd ki, nem kötelező mindenkivel jóban lenni. Próbálj hozzájuk közelebb kerülni esetleg azért.
Ha meg arról van szó, hogy kiközösítenek, bántanak, akkor válts iskolát szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!