Orvos/gyógyszerész hallgatók, mennyire van életetek egyetem mellett?
Barátom most kezdte a 4. évét gyógyszerin. Nagyon skkat kell tanulnia évközben is, vizsgaidőszakban pláne, a szorgalmija ami kicsit lazább. Napi rendszerességgel jár edzésekre, hétvégén meccse van, oda utazni meg vissza fárasztó. Vagy 200kmre laknak a szülei, jó ha haza tud menni néha. Esze az van, mindig is gyógyszerész akart lenni, a kémiát fizikát vágja, én utóbbiból vagyok csak "holthülye", ha van egy kis ideje kérem a segítségét, de még ő sem tesz csodát. Mi is ritkán találkozunk személyesen, még ha csak félnapra is, de 3hét után valamelyikünk lemegy a másikhoz. Neki most az egyetem a fontos, nekem is sokat kell tanulnom. Szerencséjére jófej tanárai vannak.
Amúgy meccs után van, hogy beülnek a haverjaikkal, de másnap ugyanúgy korán kel, hogy tanuljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!