Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne felkészülni?

Hogy lehetne felkészülni?

Figyelt kérdés
Hogy lehet felkészülni könnyen a töri érettségire, hogy meglegyen a minimum hármas? Ahogy gyakoroltuk a feladatokat, úgy elkezdtem félni. Legjobban a többi tantárgyra koncentráltam, ezért hanyagoltam a törit.

2017. máj. 3. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Most már csak annyit tudok mondani, hogy zanza. Ennyi idő alatt egész könyveket már nem olvasol el, ott viszont a kis videóikban egész jól elmagyarázzák. Komolyan, még az emelt tesztfeladatokat is megoldom úgy, hogy szinte csak abból tanultam. Jó, az esszé az más kérdés, de ott ott lesz az atlasz és kapsz forrásokat is.
2017. máj. 6. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!