Mennyi idő alatt lehet felkészülni az emelt történelem érettségire?
11. osztályos vagyok, de sajnos a töri tananyagból nagyon le vagyunk maradva(11.lassan tanév végén, most vagyunk a 10-es Száray könyv felénél..szóval több mint egy teljes tankönyv a hátrányunk. A tanárunk nagyon ellenszenves és szigorú, úgy hallottam felsőbb évesektől, hogy akiket csak tud megszívat közép szintű érettségin, ezért is szeretnék emeltezni, másrészről meg kéne a +50 pont.
A Testnevelés Egyetemre szeretnék továbbtanulni, emelt tesi és töri érettségit kéne tennem, hogy biztosan meglegyenek a pontjaim.
Nyelvvizsgára is készülök, októberben fogok, így csak azután tudnék neki állni a töri emeltre való készülésre. Kérdés, hogy vajon ennyi idő elegendő ahhoz, hogy jól sikerüljön?(töri 70%felettire)
Szia!
Természetesen értelmi képességtől függ(Nem sértés!)
Ha nem foglalkozol mással,és majd' mindennap tanulsz akkor megfelelő az időtartam a felkészülésre.
Igen, igazad van, de a +12 pont jobban jon😃
28pont a nyelvvizsga, 50pont 1emelt(tesi)
Es ha 2 emelt lenne az jobb lenne
Mert lehet hogy par ponton mulik, hogy felvegyenek, ha nincs 2 emeltem😕
Nagyon felek tole😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!