Egyetemisták! Azt a rengeteg anyagot hogy tanuljákot meg? Mekkora mennyiséget kell tanulnotok?
Az a lényege, hogy időben elkezd, ne hagyj mindent az utolsó pillanatra és kész. Illetve, ha mégis elcsúszol, ne add fel, próbálj józan ésszel gondolkodni, a tanár nem fog minden egyes feladatlapot átnyálazni, mint általánosban. Reménykedni kell, hogy a jó mondatokat találja meg, nem a rosszakat.
Pl van olyan sulistársam, aki kipuskázta az egészet, betűről betűre, és meghúzta a tanár. Vele együtt a fél osztályt, olyan kedve volt. Nem kell elkeseredni, van az úgy.
Nekem 7 vizsgám lesz, kis szerencsével júni 7re végzek is ^^
Hajrá mindenkinek, küzdj, egyszer úgyis vége lesz :))
21/L
nekem a kijegyzetelés válik be
mire kijegyzetelem már tudom is
aztán elolvasom 1x-2x és nyert ügy :)
OFF-
Ha ezt mind orvosin végzitek ( mint puskázok ) hogy lesztek jo orvosok ???
Aztán vizitnél várjuk a borítékot!
Ha nincs legközelebb már be se megyünk a beteghez!
Különben is műtse meg magát hát kit érdekel..
Menjenmáá - menjenmáá.. :P
Én is jegyzetelek legikább. most pl már gépbe probáltam és megfájdult a csuklóm a tartástól:D nem egyszerű.
off: én már azon is fel vagyok háborodva hogy fizetősbe lehet menni orvosorira...könyörgöm akinek nincs annyi sütnivalója ne menjen már idegesebésznek :S HA még belegondolnék h puskáznak is...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!