Sziasztok! 2009-ben érettségiztem, majd tavaly ősszel javítottam 2 érettségi tárgyból, és jelentkeztem Kisgyermeknevelőnek. A potszámító kalulátor 318 pontot ír, mindenre figyeltem, a tárgy jó az adott képzéshez, magyarból valamint biológiából javítottam egyébként.
MOst a felvi.hu a jelentkezésemnél 0 pontot ír, mind a 3 jeletkezésem esetében.
Érettségi pont: 0. Indoklás:Kötelező saját vizsga eredménye nincs rögzítve
Valmint a tárgyak alá egyenként ez van írva: Az érettségi pont érvénytelensége miatt figyelmen kívül hagyva.
Létezik hogy nincs még teljesen feldolgozva? Nem értem, hiszen a tanulmányi pontom 113, már ki van számolva, pedig ahhoz kell az érettségi jegyem átlaga. Szóval most valamit elnéztek?
Érdemes jeleznem a felvi-nek? Van más is így mint én? Nagyon izgulok! :/
Ugyan ebben a helyzetben vagyok én is. A dokumentumok feldolgozva, tanulmányi pontok szerepelnek, a többi 0 mint nálad. Írtam nekik e-mailt pénteken, nem válaszoltak még. Lehet, hogy holnap felhívom őket.
2017. ápr. 23. 13:55
2/10 A kérdező kommentje:
Én is írtam már a Felvinek e-mail-t. Remélem mihamarabb tisztázódik. Ha esetleg te hamarabb infóhoz jutsz, megírnád nekem? Akár privátba..
2017. ápr. 23. 14:00
3/10 anonim válasza:
Természetesen megírom. Te is jelezz majd, ha van valami fejlemény. Neked is feldolgozott a dokumentumaid státusza?
2017. ápr. 23. 14:05
4/10 anonim válasza:
Nekem is 0 szerepel, bár én diploma beszámítással mennék. Elvileg minden dokumentumot feldolgozottnak ír...Elvileg valami olyasmit ír, hogy a egyetemeknek is rögzíteni kell.Már a diplomásoknál.
2017. ápr. 23. 14:37
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, feldolgozott a státusz mindenhol. Egy dokumentumnàl van feldolgozàs alatt stàtusz, mivel a szakhoz amit megjelöltem kell alkalmassàgi vizsga, a tavalyi sikeres igazolàsomat töltöttem fel mert javasota a felvi,gondoltam károm nem lehet belőle max nem èrvènyes ès behìvnak idèn is, a pontban ez nem oszt nem szoroz.Gondolom nem ez a baj, bàr èn màr mindenre gondoltam.. Persze, megìrom amint többet tudok.
2017. ápr. 23. 14:58
6/10 A kérdező kommentje:
Remèlem azèrt nem felejtetèk el belevenni a 2 db èrettsègi tanusìtvànyomat, mert anèlkül pl nincs meg a minimum ponthatàr.De felvèteli pontok szàmìtàsakor kötelessègük a legelőnyősebb jeggyel meg szàmolàsi mòdszerrel pontozniuk. Remèlem nem bakiznak ekkoràt.
2017. ápr. 23. 15:03
7/10 anonim válasza:
Szia! Első válaszoló vagyok. Beszéltem az oktatási hivatallal, azt mondták,mivel az alkalmassági vizsgám még nem volt meg, valószínüleg ezért blokkolja a rendszer az érettségi jegyeimet. Azt ígérték, e-mailben értesítenek majd, ha tudják javítani. Bár nem értem az összefüggést, de egy kicsit megnyugodtam...
2017. ápr. 24. 09:35
8/10 A kérdező kommentje:
Huh, most kicsit èn is jobban lettem. Köszi hogy megìrtad. Kaptam ma vàlasz emailt a felvitől de csak àltalànos tàjèkoztatàst màsoltak be mindenről szòval nem sok mindent èrtem velük. De ahogy ìrod vègülis reàlis hogy blokkolja,mert első indoknak a kötelező vizsga nincs rögzìtve mondatot ìrja ami ugye elvileg az alkalmassàgi. Majd a jegyek alatt van, èrvènytelensège.
2017. ápr. 24. 21:13
9/10 A kérdező kommentje:
Bocs megzakkant a telefonom :) A lènyeg hogy azèrt rèsen leszek biztos ami biztos, csak ìgy kitolòdik a dolog tisztàzàsa met az alkalmassàgik jùnius vègètől vannak :/ Köszi mègegyszer az infòt, ìrok èn is ha valamit pluszban megtudok.
2017. ápr. 24. 21:17
10/10 A kérdező kommentje:
Kaptam ma is egy levelet a felvitől:
Kedves XY!
Amennyiben Önnek nincs berögzített alkalmassági, gyakorlati vizsgaeredménye, úgy pontszámainál egyelőre nulla pont látható. Eredményes vizsgáját követően, érettségi pontjainak kiszámítása után, az eljárás későbbi szakaszában, a felületen Ön is láthatja majd pontszámait. Az intézményi szervezésű vizsgák eredményeinek esetében (alkalmassági vagy gyakorlati vizsga) az eredményeket az érintett felsőoktatási intézmények rögzítik a felvételi nyilvántartásba. Ameddig ez nem történik meg az adott főiskola vagy egyetem részéről, addig azok az eredmények nem vesznek részt a pontszámításban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!