Hiba a azakdolgozatban? Befolyásolhatja a jegyem?
Nagyon szégyellem, de vmilyen okból kifolyólag nem vettem észre, hogy a szakdolgozatom belső borítóján elfelejtettem feltüntetni a tanszék nevét ahol írtam. A tanulmányi ügyintéző vette észre amikor leadtam, szólt és mondta h akkor írjam oda kézzel. Odaírtam, de annyira bánt a dolog.
Én mindig mindenre odafigyelek, sose történt még velem ilyen, erre egy ilyen fontos dolgot cseszek el.
Ugye ez a formai hiba nem fogja befolyásolni a jegyem? Mert a szabályzatot már megnéztem és ezt nem tünteti fel hibaként. De azért elég gáz, nem? Főleg ha a védésen is rákérdeznek. Volt vki akivel előfordult hasonló?
*szakdolgozatban
Bocsi, úgy tűnik már a gépelés se megy.
Félreérthetően fogalmaztam, aki észreveszi rá fog kérdezni, de nem fogja rontani a jegyet. Ha valaki észreveszi és utál, akkor jegyet is lehúzhat, már csak passzióból is. Egyébként az opponensek imádják az ilyen hibákat, nem kell vele dolgozni, viszont fel lehet sorolni az opponensi véleményben. Ha rákérdeznek, a védésen pironkodva elnézést kérsz és ezzel az ügy letudva.
Egy jó tanács, ne parázz annyira, hogy agresszíven kezdj el válaszolgatni, mint most nekem. Az konkrét jegy levonást ér, ugyanis a vitakultúrát sok helyen pontozzák a védésen. Sok sikert!
Nem fognak rá megjegyzést tenni.
Persze, észre fogják venni, és egy kicsit ciki, de ez van.
Nem fogja rontani a jegyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!