Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hiba a azakdolgozatban?...

Hiba a azakdolgozatban? Befolyásolhatja a jegyem?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyellem, de vmilyen okból kifolyólag nem vettem észre, hogy a szakdolgozatom belső borítóján elfelejtettem feltüntetni a tanszék nevét ahol írtam. A tanulmányi ügyintéző vette észre amikor leadtam, szólt és mondta h akkor írjam oda kézzel. Odaírtam, de annyira bánt a dolog.

Én mindig mindenre odafigyelek, sose történt még velem ilyen, erre egy ilyen fontos dolgot cseszek el.

Ugye ez a formai hiba nem fogja befolyásolni a jegyem? Mert a szabályzatot már megnéztem és ezt nem tünteti fel hibaként. De azért elég gáz, nem? Főleg ha a védésen is rákérdeznek. Volt vki akivel előfordult hasonló?

2017. febr. 23. 07:25
 1/7 A kérdező kommentje:

*szakdolgozatban

Bocsi, úgy tűnik már a gépelés se megy.

2017. febr. 23. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Kézzel beleírni se volt valami elegáns megoldás. Nyomtasd ki egy fehér papírra és ragaszd be. Ha az ügyintéző engedi, akkor az egész lapot, ha nem, akkor csak a címet.
2017. febr. 23. 07:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Az ügyintéző mondta hogy írjam bele. Nem lehet már rajta változtatni, nem adják már vissza majd csak a védés után. És nem ez volt a kérdés.
2017. febr. 23. 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Jó, akkor a kérdésre: Nem fogja befolyásolni a jegyet, de nagyon ciki. Mindenki rá fog kérdezni. Kivéve persze, ha utál valaki téged a bizottságból, de az úgyis találna valamit amibe beleköthet. Illetve, ha több hasonló hiba van a dolgozat érdemi részében is, akkor ez is hozzáadódik az összecsapottság érzéshez.
2017. febr. 23. 09:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Kicsit értelmetlen amit írsz: mindenki rá fog kérdezni - kivéve aki amúgyis utál? Nem épp fordítva? A konzulensem se vette egyébként észre ezt a hibát. Ha a védésen vki rákérdez őszintén el fogom mondani, hogy igen hibáztam, emberi dolog szerintem. Amúgy se hiszem h mindenki a belső borítót fogja stírölni.
2017. febr. 23. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Félreérthetően fogalmaztam, aki észreveszi rá fog kérdezni, de nem fogja rontani a jegyet. Ha valaki észreveszi és utál, akkor jegyet is lehúzhat, már csak passzióból is. Egyébként az opponensek imádják az ilyen hibákat, nem kell vele dolgozni, viszont fel lehet sorolni az opponensi véleményben. Ha rákérdeznek, a védésen pironkodva elnézést kérsz és ezzel az ügy letudva.

Egy jó tanács, ne parázz annyira, hogy agresszíven kezdj el válaszolgatni, mint most nekem. Az konkrét jegy levonást ér, ugyanis a vitakultúrát sok helyen pontozzák a védésen. Sok sikert!

2017. febr. 23. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem fognak rá megjegyzést tenni.

Persze, észre fogják venni, és egy kicsit ciki, de ez van.

Nem fogja rontani a jegyed.

2017. febr. 23. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!