Az érettségiztető tanárt mennyire befolyásolhatja az értékelésben a diákról kialakult véleménye?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 05:05
1/3 anonim válasza:
+-10-20% kb.. ha nagyon tud a diák, teljesen mindegy mit csinál a tanár... de ha nem is szereti a diákot és mondjuk a diák nem is tud annyira, akkor mocskosan megszivathatja, ha meg akarja.
2/3 anonim válasza:
Nagy mértékben.
Én nem voltam jóban a magyar tanárommal, aztán egy túlkapás miatt anyám beszélt vele (én valóban áldozat voltam csak) olyan 5öst kaptam hogy csak úgy porzott, pedig tudtam egy gyenge négyesre talán az anyagot
3/3 anonim válasza:
Hát ez tanártól (is) függ -
Mondjuk az írásbeli értékelésében annyira nem befolyásolhatja - Viszont a szóbelin talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!