Szakdolgozatban az nagyon nagy hiba, ha a képeket a szöveg elé és nem mögé teszi be a word?
Körbefuttatásnál a keresztül opcióra megyek, és legtöbbször a szövegek elé teszi be a képet.
Lehet, hogy a bekezdések miatt van, mert azok nem mindenhol vannak még megcsinálva. :/ vagy nem tudom, hogy ahhoz köze van-e...
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki segít!
SZERINTEM, de ezt hangsúlyozom, szerintem, ha van képaláírásod, és ott meg vannak számozva a képek (mondjuk 8. ábra, vagy 10.a, ábra, 12.b, ábra), és a szövegben a kellő helyen hivatkozol rájuk, onnantól kezdve lehetnek akárhol, akár hátul, egy függelékben is.
Viszont, ami a gond gyakorlati részét illetően, miért nem használsz szövedoboz beszúrása+ kép beillesztése a szövegdobozba funkciót, onnantól kezdve bármikor, bárhová teheted, bármekkorára átalakíthatod a képet, sokkal könnyebben kezelhetővé válik. És a szövegdoboz színtelen kerettel+kitöltéssel láthatatlanná tehető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!