Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetmisták/főiskolások,...

Egyetmisták/főiskolások, nálatok hogy megy ez a cserebere dolog vizsgaidőszak előtt/alatt?

Figyelt kérdés

Bár nekem ez még "csak" a második félévem és még 2 hét van a szorgalmi időszakból, de már most kezd elegem lenni a "légyszi küld ezt meg azt át" emberekből. Nem vagyok egy minden órára bejárós emberke, mondjuk a gyakorlatokon szinte kivétel nélkül mindig ott vagyok, előadások helyett meg inkább megveszem a könyvet és csinálok maganak valami jegyzet-féle dolgot, szóval nem vagyok egy kifejezett tanulógép, de azért megvan a magam esze.

Azonban így is egyre többen, egy több mindennel betalálnak, hogy jaj az emailemre küldd már el légyszi, magyarázd el ezt, magyarázd el azt, hát ma már úgy voltam vele hogy egy nagy lóf...t. Ha semmit nem ad cserébe, én ugyan miért adnék neki bármit is, végülis mostmár pénzre megy a játék (az UVdíjakra meg az újra felvett kreditek árára :D) és nincs sok kedvem jótékonykodni.

Persze, szoktam én is órai anyagot, jegyzetet, magyarázást kérni, de cserébe én is adok valamit, könyvet, jegyzetet, segítséget vagy egy ígértetet, hogyha pl. az illető a következő ... nemtom, mondjuk gazdasági matekra nem tud bejönni, én órán alaposabban leírok mindent és odaadom neki, szóval értitek.

Na hát akkor, nálatok mi a szitu ilyen téren?

2010. máj. 12. 00:33
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

nem tudom én nem tudok más jegyzetéből tanulni

nekünk is van közös e-mail cím de nem tudják beszkennelni rendesen a könyvet és én inkább megoldom magam mert jobb minőségű az amit én csinálok

persze nálunk is van összedolgozás de azokkal akinek az igényességében megbízok

levelezőn már dolgozókkal nincs akkora verseny mint a nappalisokkal és egykorúakkal

2010. nov. 23. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!