Javito erettsegi csusztatas lehetseges Oktoberre?
Tavaly erettsegiztem harmasra matekbol, es tovabb szeretnek tanulni, es jobb jegy kellene(vagyis szazalek)
A keszulest kicsit elneztem, es ez miatt atszeretnem rakni Oktoberre, hogy akkor az teljesen rendben legyen
+ okjn vagyok mellette,es vizsgazni is fogok.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Utolsó..
Megkérdezhetem-e, hogy mire hordod ennyire fent az orrod?
Október, vagy október rendben van igazad van.
Javító, vagy pótló érettségi mindkettő jelentése egy, és ugyan az, mivel az adott iskolában a lényeg ugyanaz !
Sajnos nem tudok az mellett sem csak úgy elmenni, hogy te itt elkezdesz találgatni, hogy nem tudtam felkészülni megint.Drága térfigyelőként működő válaszoló felhívnám a figyelmed arra, hogy a készülést elnéztem, és az érettségivel együtt vizsgázok is, és a matek felkészülés a háttérbe szorult, és ez miatt lenne biztosabb az a jobb jegy (66%-os lett alapból), mert októberben akkor csak erre az egyre tudnék készülni.
Nos, hogy már ezt is tudod szerintem félre lehet tenni a gyakori kérdéseken való negatív válaszaidat.
Esetleg a nadrág méretemre nem vagy kíváncsi?
Foglalkozz a saját bajoddal kérlek, mert ez a stílus, amit te itt leprodukálsz az eszméletlenül frusztráló.
Csak egy jó tanács..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!