Üdv! Holnap pogácsát szeretnék készíteni, de olyat, ami jó magasra nő a sütőben és napokig puha marad. Lehetséges volna?
Figyelt kérdés
Sokszor készítek pogácsát a családnak, de még soha nem sikerült olyat készíteni, ami napokig puha és magas lesz.
Mármint mitől függ , vagyis összetevőkön, esetleg a hajtogatás irányától? Nem tudom... de bízom benne, hogy valaki tudja majd. Előre is Köszönöm!!
2015. dec. 22. 12:40
2/5 anonim válasza:
0.5 kg liszt, 5dg élesztő 1 dl langyis tejben futtatva,1 tk cukorral,1 ek.só,2 tojás,1 dl tejföl,25 dg margarin. Ebből tésztát kell gyúrni,1 órát keleszteni
3/5 anonim válasza:
Utána kinyújtani,10 dg reszelt sajttal meghinteni,4x mwghajtogatni,újra nyújtani,újra meghibteni a reszelt sajttal,meghajtogatni,kinyújtani,kiszaggatni. Fél órát keleszteni,tojással megkenni a tetejét,reszelt sajttal megszórni,előmelegített sütőben kisütni 45 perc alatt.
4/5 anonim válasza:
Ha a sütőbe egy kis edényben teszel vizet,puha,omlós lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Hú, ez nagyon jól hangzik :D Holnap le lesz tesztelve , majd beszámolok , hogy hogyan sikerült. Köszönöm szépen a segítségedet.
2015. dec. 22. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!