Lehetséges a hússal ilyen művelet?
A külsejét hirtelen olajon/zsíron átsütöm, ezáltal bezárom a pólusait, és utána injekciós tűvel fecskendezek bele valamilyen ízesítő lét (pl. Alaplevet, vagy szójaszószt).
Szóval ez a lé megmarad benne, egyáltalán be lehet fecskendezni?
1. Ha ilyet akarsz, akkor elöször kell a füszerezést végezni, utána átsütni. Ugyanis ka elkezded szurkálni, akkor azzal éppen a rásütött kérget teszed tönkre.
2. Ez a technológia létezik, de nem alaplét - azaz ízesített vizet - érdemes befecskendezni, hanem füszeres olajat, vagy kevés vízzel/borral/sörrel kevert füszeroldatot.
3. Ehhez elég vastag tü kell, mert különben állandóan eltömödik, és nagy fecskendö, hogy ne kelljen állandóan utántölteni.
3. Ennek ellenére nem igazás sok értelme van, nem sok a különbség a hagyományos füszerezéshez képest, viszont elég sok macera van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!