Diszkalkuliáns vagyok mit tehetnék sok helyen voltam nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vas megyei vagyok valaki aki tud segitsen2017. márc. 17. 11:51
1/7 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem oda írni hogy 19 éves
2017. márc. 17. 12:15
2/7 anonim válasza:
Fogalmazd meg légyszi jobban a kérdésed, mert így nem érthető.
1. Mi az hogy mit tehetnél? Mivel mit tehetnél?
2. Mi az a sok hely ahol voltál?
3. Miben segítsünk?
3/7 anonim válasza:
A diszkalkuliád ellen semmit nem tehetsz, felmentést matekból az iskoládban kérj. Az előző válaszolóhoz csatlakozom, ötletem sincs, hogy mi a kérdésed célja.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kell felmentés mert azért az nélkül is megy a matek lehet nem is vagyok igazán az csak régebben nem tanultam semmit soha meg és sajnos lehet későn de rájöttem hogy nagy hülyeséget csináltam sosem tanultam képleteket se semmit és épp ezért nem is igen megy a matek
2017. márc. 17. 20:48
5/7 anonim válasza:
Kedvesem, ha diszkalkuliás vagy, nem a nem-tanulas miatt nem megy a matek, hanem, mert önhibádon kívül képtelen vagy és soha nem is leszel képes megérteni. Nem a matekból rosszul állók a diszkalkuliások, hanem azok, akik - annak ellenére, hogy általában épértelműek -, olyan készséghiánnyal rendelkeznek, amivel egyszerűen nem tudják megcsinálni.
6/7 anonim válasza:
És nem tanulni, hanem gyakorolni kell. De szerintem - és ezt most próbálom a legnagyobb jóindulattal mondani - érdemes felkeresned a nevtant, hogy biztos lehess benne, hogy milyen tanulási problémákkal küzdesz, és hogy mit tudnál kihozni belőle.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben Köszönöm szépen :D
2017. márc. 17. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!