Romlanak a jegyeit, nem tudok tanulni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
8. Osztályos vagyok. Eddig még mindig kitűnő voltam, de most egyre romlanak a jegyeim. Ma is kaptam 2db hármast. Tegnap is egy négyest. Holnap tz lesz, nem tudok semmit sem. Talán a kettes sikerülhet. Mitől van ez a nagy rontás? Alig tanultam eddig, de most ha beleszakadok sem tudok jobbat szerezni. Holnapra 25 oldalt kellene megtanulnia tele évszámokkal meg össze visszaságokkal. Mit tegyek? Nem tudok tanulni sem! Kétségbe vagyok esve! Nem bírom ezt a nagy terhelést, úgy érzem összeesek. Muszáj tennem valamit!
(bocsi a helyesírási és fogalmazási hibákért, de azt sem tudom hol áll a fejem.)
2017. jan. 25. 18:41
1/2 anonim válasza:
pihenj pár napot... nekem is van olyan hét amikor egyszerűen sem kedvem sem energiám nincs tanulni, de 3-asra akkor is megtanulom. utána meg kijavítom. de az is lehet hogy azért nem megy mert stresszes vagy és túl sok dolgon gondolkodsz egyszerre
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, most hétvégén kipihenem magamat. Elég sokat stresszelzem mostanában az tény. Köszönöm a választ.
2017. jan. 26. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!