Ha ma kitöltöttünk egy ilyen szexuálpszichológiai tesztet névtelenül ami valami egyetemi hallgatónak kell, akkor azt a tanárok is elolvashatják?
Figyelt kérdés
akkor bajban vagyok :D2010. máj. 10. 13:56
1/5 anonim 

válasza:

De hát ha névtelenül töltöttétek ki, akkor nem mindegy, hogy elolvassa-e vagy sem? :D
2/5 A kérdező kommentje:
elég felismerhetően írok és voltak benne ilyen kérdések amibe több mondattal kellett válaszolni :S :D
2010. máj. 10. 14:03
3/5 anonim 

válasza:

Mivel a tanár viszi be nektek a teszteket, és ő is viszi el tőletek, ezért igen, megteheti, hogy elolvassa. De egyrészt a tanárok többségének nincs ilyesmire ideje, hogy ezeket bogarászgassa, másrészt meg, ha elolvassa, tudja, hogy fiatal vagy, és ezen jár az eszed... :) Az első.
4/5 anonim 

válasza:

Elolvashatja akár, de nem hiszem, hogy ha esetleg felismerné az írásod akkor elbeszélgetne veled.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat.=)
mindenre jól válaszoltam azt hiszem felvilágosult vagyok.: D csak voltak benne másfajta kérdések is .. xd
2010. máj. 10. 15:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!