Mit tegyek? Elrgem van a suliból. Nyáriszünetig belehalok.
Nem birom tovább!!! Elegem van az iskolából. GYŰLÖLÖM!!!!! Képtelen vagyok tanulni, annyira fáradt vagyok. Fáj a fejem, nem tudok koncentrálni, holnapra annyit kell tsnulnom, hogy belepusztulok, de nem tudom elkezdeni, pedig komoly egyetemre akarok menni, valóraváltani az álmaim, de egyszerűen NEM megy. Ti is voltatok már ilyen periódusban?
18/L
Szedd össze magad. Már nincs sok belőle.
Mindenkinek volt már ilyen időszaka, és senki sem halt még bele. Sőt, később talán még nevetett is rajta.
Szia! :) Én is végzős vagyok, 19 éves (ötosztályosba járok), nekünk is elegünk van már, mert úgy bánnak velünk a tanárok, mint az óvodásokkal. De muszáj kibírni, gondolj bele, hogy majd ha ennek vége, akkor talán valamivel több szabadságod lesz. :) Viszont nem értem, hogy sokan miért panaszkodnak, hogy mennyit kell tanulni. Szerintem, aki az előző években is szorgalmasan tanult, annak most sem kell megszakadni. Az egyetemen ennél jóval több tanulnivaló lesz, aki a gimit nem bírja, azzal nem tudom, mi lesz az egyetemen. :/
Néha én is nehezen veszem rá magam a tanulásra, de végül mindig találok valami motivációt. Szerintem ha nagyon nem megy, akkor állj fel, mozogj egy kicsit. Nekem az mindig segít. Igyál egy pohár vizet vagy egyél egy kocka csokit. És esetleg szellőztess egy kicsit, jobb levegőnél könnyebb tanulni. Nekem ezek szoktak beválni. :)
Szorítsd össze a fogad és kapaszkodj abba, hogy lassan már hetekben számolhatod az érettségi kezdetét:), és még ha az el is húzódik, mindjárt magad mögött tudhatod a gimit:)
Én 11. második felében és 12. első félévében éreztem így, ilyentájt már "láttam a fényt az alagút végén":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!