Hogy fogok tudni szülni 18 évesen, megfogom tudni csinálni vagy belehalok, nagyon félek. és amugy elég szűk vagyok, igy még jobban nem tudom elhinni hogy menni fog? Bele lehet halni a fájdalomba?
Képzeld egy baba kinyomásához az összes nő elég szűk, nem hiszem, hogy a te eseted különleges eset lenne. Belehalni nem haltak bele a fájdalomba, ez ezzel jár.
18 évesen szerintem még nagyon gyerek vagy egy gyerekhez, ahogy feltetted ezt a kérdést.
Remélem nem azért kérdezed, mert már terhes vagy, és próbálsz felkészülni a szülésre.
A fájdalomba nem hal bele egy szülő nő sem, max a komplikációba.
Ha nagyon szűk vagy, tehát nem tágulsz ki, akkor vagy vágnak, vagy szakadsz. Hidd el, kijön az a baba, ha ki kell jönnie.
A legjobb tanácsom, hogy ne szülj 18 évesen...
Régi idős emberek igazmondásai:
Nem jön ki olyan könnyen mint ahogyan bement :D
Nem lesz könnyű, de nem is halhatsz bele.
Akik belehaltak azok sem azert mert szukek..
Amugy mindenki szuk..erre valo a tagulas.. ha en 148cm vel 45kgal szultem es megcsak nemis repedtem... tesem fogsz foleg belehalni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!