Jogosan törölték a jegyem a neptunból, vagy panaszt tehetek a tanulmányi osztályon?
Figyelt kérdés
Az ELTE harmadéves hallgatója vagyok. Tegnap kaptam egy e-mailt, miszerint egy előző félévben teljesített tárgyamhoz tartozó jegyet töröltek a neptunból, mivel a tantárgy előfeltétele nem teljesült.
Ha fel tudtam venni a tárgyat és sikeresen el is végeztem, jogtalannak tartom az eljárást, mégha nem is teljesült az előfeltétel. Ha a rendszer engedte, hogy felvegyem a tárgyat, és a jegy már beírásra került, nem szabadna törölniük. A rendszernek ilyen esetben nem szabadott volna engednie, hogy felvegyem a tárgyat.
Van erre valamiféle szabály amire hivatkozok, vagy jogosan játak el a tanulmányi hivatalban? Fontos ez számomra, mivel végzős vagyok és nagyon nem szeretnék emiatt egy évet csúszni. Válaszaitokat előre is köszönöm!
2017. febr. 16. 17:38
21/22 anonim válasza:
Nem bàntja senki a kérdezőt. Mikor áttértünk erre a témára, direkt kiemeltem, hogy ez már nem közvetlen a kérdezőnek szól hanem a jelensegnek általában.
22/22 A kérdező kommentje:
A kérdésemre választ kaptam, nagyon szépen köszönöm. Elismertem, hogy hibáztam, amint a fentiekben olvasható, csak annyit mondtam, hogy ebben a témában nem volt elég világos a tájékoztatás. Természetesen ezzel nem arra céloztam, hogy mindent rágjanak a számba. Részemről itt lezárult a téma, de ha nyugtanítja a lelkét még valami a kedves válaszadóknak, szívesen teret hagyok a kibontakozásra. Mégegyszer köszönöm a hasznos válaszadóknak, hogy időt szakítottak rám.
2017. febr. 20. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!