Az egyetemi tanulmányi osztály magától aktívra állította a félévemet és ezzel automatikusan felvett diákhitelt a félévemre, mit csináljak?
Sziasztok! A Corvinus egyetemre jártam 3 félévig diákhitelből, de becsúszott közben több passzív szemeszter is, majd egyetemet váltottam. A végén már nem foglalkoztam a neptunnal egyáltlánm, nem is iratkoztam ki stb. Mikor később bejelentkeztem, csak kíváncsiságból hogy mi van a neptunomban, azt láttam hogy a rendszer (automatikusan) vagy valamelyik tanulmányi osztályos ügyintéző az egyik félévemet aktívra állította, mert fel voltak véve tárgyaim, de én magamtól nem iratkoztam be arra a félévre/nem igényeltem diákhitelt (ezt csak az elején kell papírokkal intézni, onnantól kezdve minden újból megkezdett félévnél automatikus az igénylés ha aktív a félév és nincs befizetés). Mit tudok csinálni, lényegében annyi van most hogy egy félévvel több diákhitelem gyűlt össze mint amit én magamtól felvettem, és oké hogy a TO-s ügyintéző jószándékból aktívra állítja a félévemet ha én nem tettem meg, de nem véletlenül nem aktivizáltam magam arra a félévre.
Megköszönöm ha valaki tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!