Hogyan álljak neki ennek az egész szakdolgozat témának?
Nekem osztatlanban már 3-ad évben megtetszett egy fakultáció: először lett belőle TDK, aztán azt fejlesztettem tovább diplomának. Ehhez ugye így rögtön adott volt a konzulens is.
Nálunk szinte mindenki "vitt" témát.
Volt egy témalista, de az elég általános témaköröket tartalmazott az ajánlott konzulens megjelölésével. Innen lehetett ötletet meríteni, és megkeresni az adott tanárt, hogy a személyes érdeklődési kör függvényében a témakört az illető hogyan szűkítse.
Olyan is volt, aki elsősorban konzulenst választott, és a konzulens témaköreinek egyikéhez alkalmazkodva keresett konkrét témát.
Én azért alapvetően azt javaslom, hogy arról írj, ami valóban nagyon érdekel! - Sokkal jobb lesz a munkád, ha őszinte érdeklődés vezet, amikor megírod. Legfeljebb akkor módosíts, ha előre tudod, hogy olyan konzulenshez kerülnél a témáddal, akivel nem tudsz együttműködni (vagy aki nem szokott igazán foglalkozni a hallgatóival)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!