Egyszerűen nem értem a fizikát!?
Ötösről kezdtem év elején, egész sokáig, hónapokig tartottam a 4,75 körüli átlagot.
Aztán jött az első egyes. Itt már az általános iskolai emlékeim sem segítettek.
Következő dolgozatnál sikerült a hármast összehozni, de ma megint írtunk, és ez biztos egyes lesz.
Mit csináljak?
Nem a fizikát nem érted hanem csak egy témakört.
Hát tanuld amíg nem érted.
De ha úgy sem sikerül, akkor tegyél fel KONKRÉT kérdéseket, mit nem értesz.
Amúgy sokan nem értik még rajtam kívül, de ettől nekem nem lesz jobb.
Az a legnagyobb bajom, hogy ez a jobb csoport, ahol vagyok.
Tehát konkrétan veszünk valamit, aztán óra végeig gyakorlunk, majd a következő órán megint veszünk valami újat. Az előző órait pedig már nem gyakoroljuk, hanem csak elvárják, hogy tudjuk majd a dolgozatban.
És nekem ez túl gyors.
pedig ezek egyszerű témakörök
ha ebben az irányban tanulsz tovább akkor érdemes lenne tanárhoz menni
"Az előző órait pedig már nem gyakoroljuk, hanem csak elvárják, hogy tudjuk majd a dolgozatban. "
A dolgozatra való felkészülésednek része kell legyen hogy felméred, hogy meg tudod-e oldani magad a hasonló példafeladatokat. És ezt időben meg kell tenned, hogy ha netán nem tudod megoldani, akkor legyen időd utánajárni, esetleg segítséget kérni vagy a tanártól, vagy "az internettől".
Próbálkozhatsz egyrészt az órán megoldott feladatok önálló megoldásával, és ha nem megy, akkor előtted a megoldás. De foglalkozhatsz meg nem oldott feladatokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!