Rossz jegy fizikából, hogyan mondjam el?
Sziasztok! Írtunk kedden egy fizika t.z.-t a fényből,ami azt hiszem eléggé rosszul sikerült. Bár még nem tudom a jegyet de nagyon félek hogy milyen lesz. A tanár azt mondta hogy lehet javítót írni,de már kaptam a múlthéten magyarból egy 3-ast és matekból egy t.z. 2-est,és arra is azt mondtam hogy majd kijavítom,na most jön a félév és sehol nem vagyok szóval.......
Tudni kell hogy én 2016.12.05.-12.15.-ig nyaraltam külföldön,amit rá is írtam a dolgozatra hátha megenyhül egy kicsit és ad egy második esélyt anélkül hogy beírja,bár a matek tanár rá se bagózott. Anyukám eléggé szigorú tanulás terén. A gáz még az ebben hogy anyum eléggé "modern" anyuka és mindig e-mailt kap arról ha kapok egy jegyet,ami kínos mert konkrétan hamarabb tudja meg a jegyemet mint én. Nem tudom hogy elmondjam e neki,és ha igen akkor hogy. Nagyon félek kérlek segítsetek!!! :( :(
"2016.12.05.-12.15.-ig nyaraltam külföldön"
Több, mint egy hónap alatt nem pótoltad az akkori kimaradást? Akkor megérdemled.
Hányadikos osztályos vagy?
A matek és a magyar kell érettségire, fizika nem.
Ha nem matek és fizika irányba akarsz tovább tanulni, akkor érvelj azzal, hogy a mostani anyag nem megy annyira, ami valójában nem gond neked, mert megbukni biztos nem fogsz és nem is érdekel/nem is lesz rá szükséged az elkövetkezendőekben.
Ha még általános iskolás vagy és kell a továbbtanuláshoz a jó jegy, akkor meg azzal kell érvelni, hogy belehúzol, mert tudod mi a tét és hamarosan eredményeket is fogsz produkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!