HELP! Hogyan közöljem anyával, hogy eggyest kaptam fizikából és matekból? Több infó lent
Figyelt kérdés
Se fizikából sem matekból nem vagyok egy ész.de azért sosem irtam még eggyikből se 1-es dogát.elég érdekes helyzet alakult ki,hogy pont egyszerre kaptam mindkét tantárgyból eggyest.Nagyon félek mit fog szólni anyukám és nemtudom hogy mondjam el.Hogyan enyhíthetem ezt?mármint mit tegyek hogy ne legyen nagyon ideges?nagyon félek.hogyan előzhetem meg a büntit? :( nagyon félek segitsetek2013. okt. 7. 18:19
1/16 anonim válasza:
valahogy így: anya egyest kaptam fizikából és matekból is...
2/16 anonim válasza:
Hát így: Anya, egyest kaptam matekból és fizikából, de nagy az esélyem a nyelvtan egyesre is. Komolyra fordítva a szót mond hogy igyekezni fogsz, és kijavítod.
3/16 anonim válasza:
Az mindig jó módszer, hogy van egy jó hírem, meg egy rossz hírem...
4/16 anonim válasza:
Nah, az én lányomnak ilyen problémája nincs... a digitális naplóból előbb tudom meg a jegyeit, mint ahogy hazaérne.
A büntit megelőzni nem nagyon tudod, ha szokás ilyenkor..
Mondjuk ilyen esetben én nem büntetek, mert tudom, hogy tanul, inkább próbálok segíteni neki.
Közöld velük tényként, és ígérd meg, hogy igyekszel kijavítani.
Esetleg ha valamelyik tárgyból tud segíteni, kérd meg rá!
5/16 anonim válasza:
Okold őt, kérj tőle pénzt magántanárra. Hátha elgondolkodik, hogy mit b.a.s.zhatott el a nevelésedben.
6/16 anonim válasza:
En is pont ma kaptam egyest fizikabol de en masbol otos es negyes vagyok ez is enyhit rajta valamit es meg az hogy szinte mindenkinek egyes lett ezert a tanar sem tanitja meg normalisan. Es en mar elotte mikor irtuk mondtam anyanak h nagyon rossz lett ugyhogy valoszinu egyes lesz ezert nem volt merges mikor kiderult tenyleg az lett :) Sok szerencset! :))
7/16 A kérdező kommentje:
jaj mondjatok már valami normális jó tanácsot is mittegyek? :(((
2013. okt. 7. 18:52
8/16 anonim válasza:
Mondd hogy ki fogod javitani!! Nekem ez mindig bejon de mint ahogy mar irtam is maskor mar aznap szolj neki ha sz*r lett mert akkor mar szamit ra!!
9/16 anonim válasza:
4-es vagyok, egyetértek a 8-assal... de ezt csak legközelebb tudod bevetni...
Hazajön a lányom, megkérdezem, mi újság a suliban?
Ő elmondja, miből írtak, én megkérdezem, hogy sikerült? Ha elmondja, hogy rosszul... akkor engem sem ér váratlanul.
10/16 anonim válasza:
erre van egy vers csak most nem jut eszembe hogy kezdődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!