HELP! Hogyan közöljem anyával, hogy eggyest kaptam fizikából és matekból? Több infó lent
Utolsó kettő gondolom azt akarja mondani, hogy ha váratlanul éri muttert az infó, esetleg hülyére pofoz, ha meg fel van készülve a dologra, időközben elpárolog a dühe, és úgyse lesz belőle semmi.
Nekem szerencsém volt gyerekkoromban, anyám sose pofozott 3 percnél rövidebb ideig ha gáz volt, de hosszabb ideig se.
Szia. Igy:
"Anya, van egy nagyon nagyon rossz hírem, kérlek ne legyél mérges, de... -tarts szünetet, várd meg, amíg rákérdez, hogy mi az a rossz hír aztán folytasd - szóval...egyest kaptam... - ismét tarts szünetet, mig megint kerdezi hogy miből - kérlek ne legyél mérges de... két dologból is .. - ismét várj a kérdésére.. - szóval tudod... hogy a matematikával kapcsolatos tantárgyak nem mennek túl jól... - várj egy kicsit..- és ... szóval fizikából és matekból is egyest kaptam... de anyu nagyon nagyon nagyon végtelenül sajnálom, és esküszöm/igérem kifogom javítani bocsáss meg nagyonnagyon kérlek anyu ne legyél mérges...nagyon sajnálom - valahogy igy :) remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!