Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt magyarosok! Hogy sikerül...

Emelt magyarosok! Hogy sikerült az érettségitek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
könnyű volt!
2010. máj. 4. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Az első résztől tartottam a legjobban, mégis a megoldókulcs alapján elég sok pontot összeszedtem, bár azért volt egy-két WTF feladat.:D

A szöveglakotások pedig szerinetm az eddigi legkönnyebbek voltak. Nézegettem a régebbi érettségiket, ott nehezebbnek találtam. Neked hogy sikerült?

2010. máj. 4. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Én nem emelten érettségiztem, az utolsó pillanatban vissza vontam. Csak kíváncsi vagyok jól tettem-e. De úgy látszik nem.
2010. máj. 4. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de nyugodtan jöhettél volna. Legalább a közép jól sikerült?
2010. máj. 4. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:

A magyar emeltnek nem a feladatsorával szokott a probléma lenni, hanem a javításával....

Tök szubjektív:S Tavaly is csomóan mondták milyen könnyű volt, aztán kicsit meglepődtek, mikor alig kaptak pontot az esszéjükre.

2010. máj. 4. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
De én szinte ugyanazokat írtam, amik a megoldókulcsban is szerepelnek, így nagyon lehúzni nem tudják. Persze innen szép pofára esni.:D
2010. máj. 4. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is emelt magyaroztam. Hát én mondjuk könnyűnek nem mondanám az ez évi feladatsort sem. :DDDD A szövegalkotások nem voltak parák (bár imádkoztam, hogy csak József Attilát neeeeee, persze megkaptuk...), de a nyelvi-műveltségi feladatsor. :O Az azért elég nájsz volt... 4-én megyek szóbelizni. Elvileg a szóbeli az egésznek az egyharmada, így akár egy 100%os szóbelivel összességében 10-13%ot is javíthatsz még...
2010. máj. 22. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!