Volt veletek olyan, hogy nem akartátok elhinni az érettségitek eredményét?
Ma megtudtam az egyik érettségim eredményét, és azóta azon agyalok, hogy nem lehet annyi, csak ha nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nagy szerencsém van! Amit nem tudok elhinni!
Én olyan 50-55%-osnak számoltam, erre kiderült ma, hogy 74. De azóta azon izélek, hogy tuti valami nem oké, vagy én vagy a tanár elnéztük vagy valami gubanc biztos, hogy van. Komolyan mondom, már belefájdult a fejem.
Már feladtam, hogy felvegyenek egyetmere, de így még van esélyem. Úgy számoltam, hogy 20 pontot tuti vesztettem, 55 biztos megvan, de nem akarom elhinni, hogy csak 6 pontot vesztettem még.
Nyugtassatok meg, hogy csak én vagyok a hülye és a sokk miatt van ez, hogy nem tudom elhinni.
Felírtam pár megoldást egy papírra, hogy újra átszámoljam a pontjaimat, de már nincs meg a papír!
ezen mit agyalsz már, öröljél neki hogy jó lett. Akkor kéne agyalnod, ha megbuktál volna.
Feküdj le, és holnap tanulj a szóbelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!